Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez

Játék Androidra

Közösség

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Fórum

Fórum -> Csakazértis maradsz!

Margitkatika2020-07-01 23:45:00
1.
1980-ban a mindössze 4 éves Isuve Kummerstein és családja emigrálni készül, de a kislány anyjának viszonya van Emmerdante Moscovic orosz pilótával, aki nem akarja elhagyni feleségét Gerdát. Isuve anyja Raula arra kéri Emmerdantét hogy csempéssze ki őket a Bajor régióból.

2.
Emmerdante elhitetni Raulával, hogy segít majd neki, holott esze ágában sincsen. Raula férje Ando rájön egy levélből arra, hogy feleségének viszonya van az orosz pilótával. Mikor Raula hazatér Ando felelősségre vonja. Raula elárulja, hogy egy évvel ezelőtt kezdődött a kapcsolata Emmerdantéval.

3.
Ando kihajítja Raulát az utcára és büdös kurvának nevezi. Raula elmegy Emmerdantéhoz, de Gerdába botlik bele, aki szintén kidobja a nőt. Raula a Moscovic ház előtt várja Emmerdantét, aki nagyon dühös lesz Raulára. A nő mindent elmond a férfinak, ami közte és Ando között lezajlott.

4.
Imstis a szobalány meghallja amint Raula és Emmerdante bizalmasan beszélgetnek. Rögtön elmondja Gerdának, aki köpenybe öltözik, majd konyhakéssel a kezében a gyanútlan Raula után megy. A folyónál megtámadja a nőt, majd halálraszúrkálja Raulát. A kést ezután hazaviszi és lemossa.

5.
A folyóvágók holtan találják Raulát, majd értesítik Andót. A férfi magába roskad. Arra gyanakszik, hogy Emmerdante Moscovic ölte meg. Elindul bicskával a férfihoz, de Gerdát találja. Az érzéketlen ribanc a férfi pofájába vágja, hogy Raula egy kurva volt, aki lefeküdt a férjével. Ando rátámad Gerdára.

6.
Gerda az emeletre siet, hogy lerázza Andót, de a férfi elkapja és meg akarja fojtani. Gerda meglöki, majd Ando nyakát töri két lépcsőfok között. Az eseménynek szemtanúja lesz Emmerdante és Imstis is. Gerda megrémül. Emmerdante úgy dönt, hogy segít a hullát eltakarítani Imstissel.

7.
Gerda, Imstis és Emmerdante a kútház lépcsőjén hagyják Ando hulláját hogy azt higgyék hogy a férfi öngyilkos lett Raula miatt. Gerda hálás a férjének, ám Emmerdante közli vele hogy ezentúl minden az lesz amit ő mond. Első lépésként a kis Isuvét be akarja költöztetni a Moscovic házba.

8.
Gerda határozottan elutasítja hogy Emmerdante kurvájának lánya a házukba költözzön. Emmerdante közli a feleségével hogyha nem engedi az otthonukba Isuvét akkor azonnal fel fogja jelenteni. A férfi úgy érzi ő tehet arról ami történt és ezt jóvá akarja tenni. Gerda sarokba szorul.

9.
Gerda kénytelen engedi Emmerdante zsarolásának. Közben megtudja hogy gyermeket vár a férjétől. Ezzel próbál hatást gyakorolni a férjére, de Emmerdante nem könyörül meg feleségén. Imstis egyre inkább irigy a faluban lévő fiatal lányok miatt, mivel őmaga olyan ronda mint a bűn.

10.
Imstis megróbál strichelni, de csak elutasításokat kap. Az irigy és ronda nőszemély bosszút forral a helybéli férfiak ellen. Emmerdante a Moscovic házba viszi a kis Isuvét. Gerda azonban halálosan gyűlöli a kislányt, mert eszébe juttatja a férje viszonyát Raulával.

11.
Emmerdante kihajítja Gerdát a hálószobájukból és azt átalakítja gyerekszobaként. Gerda és a jövendőbeli gyermek is ott fognak lakni. Gerda a vendégszobába kerül, Emmerdante pedig a szomszéd szobába. Gerda meg akarja ölni Isuvét, de tudja hogy nem teheti ezt meg.
12.
Gerda egészséges kisfiút szül hónapokkal később és a Yaki nevet adja neki. Imstis prostinak öltözve megöl két középkorú férfit akik korábban visszautasították őt. A dühös nő fűkaszával fejezi le őket. Stadt, Emmerdante öccse a Bajor régióba érkezik és itt ismeri meg Isuvét.

13.
Stadt megtudja hogy Isuve szüleinek rokonai Münchenben élnek. Azt azonban nem tudja, hogy haltak meg a kislány szülei. Emmerdante fél, hogy Gerda bántani fogja Isuvét és ezért magánnyomozásba kezd a Kummerstein család után. Gerda alig várja hogy megszabaduljon Isuvétól.

14.
Stadt megígéri hogy felkeresi Münchenben a Kummerstein családot. Gerda ezt nagyon várja, mert kurvára idegesíti Isuve jelenléte a házában. Stadt elég gyakran látogatja Isuvét, ugyanis a szívébe zárta a gyermeket.

15.
15 év telik el és Isuve ekkor tölti be a 20 életévét. Emmerdante megajándékozza a lányt Gerda ékszereivel. Gerda az elmúlt 15 évben mindig is éreztette Isuvéval, hogy gyűlöli. Yaki, aki most 15 éves régóta szerelmes Isuvéba, de Gerda folyton tiltotta fiát a ribanctól.

16.
Emmerdante közli Gerdával hogy el kell mennie örökre a Bajor régióból. A feldühödött nő megtudja hogy Emmerdante a Moscovic házat Isuve és a fia nevére iratta. Stadt eközben hazaérkezik, de sajnos az elmúlt 15 évben nem találta meg a Kummerstein családot.

17.
Gerda nem lát más kiutat minthogy megölje a férjét, mivel az folyton zsarolja. Isuve és Yaki a pajtában ragadnak. Mindkét fiatalt elönti a vágy és egymáséi lesznek. Emmerdante elutazik a magángépével. Gerda elhatározza hogyha hazajön akkor fogja kinyírni a férjét.

18.
Isuve és Yaki szerelme beteljesedni látszik és úgy döntenek hogy megszöknek egy vonattal. Beszélgetésüket kihallgatja Imstis aki az évek alatt még ocsmányabbá vált. Azonnal beárulja a fiatalokat Gerdának, aki nem áll jót magáért.

19.
Imstis árulása miatt Gerda bezárja Yakit, Isuvét pedig feljelenti a rendőrségen pedofilia gyanújával. Mivel Yaki még nem 16 ezért Gerda bűncselekménnyel vádolhatja meg Isuvét. A fiatal lányt letartóztatják akit elhúrcolnak a Moscovic házból. Gerda élvezi tettét.

20.
Emmerdante gépe viharba kerül és a férfi szörnyethal miután gépe a sziklák közé zuhan. Gerda örömmel értesül férje váratlan haláláról és most már mindent ő örököl. Úgy dönt, hogy örök életre lesittelteti Isuvét hogy a büdös kurva ott rohadjon meg. Stadt ennek kibaszottul nem örül.

21.
Isuve a börtönben megtudja, hogy Emmerdante meghalt. A hír sokkolja. Gerda megtiltja Stadtnak hogy segítsen Isuvénak. Közli vele hogy tönkreteszi ha csak meg meri próbálni. Stadt ettől megijed és úgy dönt, inkább nem tesz semmit sem.

22.
Yaki látni akarja Isuvét, de Imstis elkapja és a pincébe zárja a fiút. Gerda jó ötletnek tartja, hogy a házvezetőnő így megbüntette Yakit. Isuve nagyon szarul van és orvost hívnak hozzá. Megállapítják nála hogy terhes.

23.
Isuve örül a gyermeknek, de fél attól hogy Gerda elveszi tőle. A nő ennél sokkal mocskosabb dolgot akar. Miután tudomást szerez arról, hogy Isuve állapotos úgy dönt, hogy halálravereti a lányt a börtönben. De ennél jobb ötlete támad. Úgy dönt kihozatja a sittről és az utcán vereti halálra.
24.
Isuve örömmel fogadja a jó hírt, hogy szabadon távozhat. Boldogsága nem tart sokáig ugyanis Imstist pillantja meg a fogda előtt aki azt parancsolja neki hogy jöjjön vele haza. Autóba ülnek és egy kietlen rétre viszi a lányt. Imstis meglátja Gerdát aki egy ütővel várja őt.

25.
Isuve próbál elmenekülni, de Imstis karonszúrja egy késsel a lányt, majd odavonszolja Gerdához. A nő közli Isuvéval hogy halálosan gyűlöli és hogy még a szüleit ő küldte a másvilágra. Gerda minden gyűlöletét beleveri Isuvéba. Egy fémütővel összevissza veri, a majd összerugdossa Imstissel.

26.
Isuve csupa vér. Könyörög Gerdának hogy engedje el, de a nő fegyverrel lelövi. A hullát otthagyják a helyszínen. Stadt úgy dönt, hogy leleplezi Gerdát, mert nem engedi meg hogy zsarolják. Segíteni akar Isuvénak.

27.
Gerda felszólítja Stadt-ot, hogy takarítsa el Isuve holttestét. A férfi elindul és abban reménykedik, hogy a lány talán még él. Szerencséje lesz, de Isuve nagyon szarul van. A lányt kórházba viszi és álnéven jelenti be, nehogy Gerda rátaláljon.

28.
Stadt elhiteti Gerdával, hogy Isuve holttestét elégette, mert nem akart nyomokat. Gerda nagyon megdicséri őt. Yaki közben egy svájci kollégiumban raboskodik aki látni akarja Isuvét. Nem tudja hogy mi történt.

29.
Stadt Münchenbe viteti Isuvét. A fiatal lány kómában van, súlyos az állapota. A verések alatt elment a babája és számos operáció vár még rá. Stadt értesíti a Kummerstein családot. Kiderül, hogy már annak idején a nyomukra akadt, csak félt attól hogy elveszíti Isuvét.

30.
Raula apja, Könster Kummerstein a klinikára érkezik hogy végre megismerje az unokáját Isuvét. Stadt mindent elmond az idős férfinak, aki már 84 éves. Könster úgy dönt, hogy amíg teheti gondozni fogja Isuvét. Bosszút esküszik Gerda Moscovic ellen.

31.
Telnek a hetek, hónapok és Isuve több műtét után tér csak magához. A fiatal lány arcát teljesen át kellett operálni. Könster úr elhatározza, hogy amikor lehetősége lesz arra akkor hazaviszi az unokáját. Isuve felidézi azokat a szörnyű emlékeket amelyeket Imstis és Gerda tettek vele.

32.
Isuve csak félévvel később hagyhatja el a kórházat. Könster úr a villájába viszi és ott Stadt várja őket. Isuve így tudja meg, hogy Könster úr a nagyapja. Stadt felajánlja szolgálatait Isuvénak, aki örömmel fogadja el a külső segítséget.

33.
Stadt elárulja Isuvénak és Könsternek hogy Gerda a felelős Isuve szüleinek halálért. Isuve kegyetlen bosszút esküszik a mocskos féreg Gerda és Imstis ellen. Könster úr úgyszintén. Isuve úgy dönt, hogy Yakin keresztül döf majd Gerdába.

34.
Isuve 10 év alatt mindent megtanul amit a cégvezetésről tudni akar. Könster úr hosszas betegeskedés után meghal, de előtte megkéri Isuvét, hogy ölje meg Gerdát és Imstist. Isuve megígéri. Miután Könster úr meghal Isuve úgy dönt, hogy visszatér a Moscovic család életébe új névvel.

35.
Yaki hazatér idősebb feleségével Gertrúddal, aki kétszer annyi idős mint Yaki. De ez nem számít hisz Gertrúdnak sok a pénze és Gerda ragaszkodott az esküvőhöz. Imstis sokkal rondább mint korábban volt. Gerda azt akarja hogy Gertrúd és Yaki a házában lakjanak.
36.
Imstis titokban figyeli a meztelen Yakit, aki nem veszi észre. Gerda azt akarja, hogy Gertrúd dögöljön meg, mert kell neki a nő temérdek pénze. Gertrúd és Yaki alig féléve házasodtak össze, miután Yaki az orosz katonai iskolából szabadult.

37.
Isuve álnéven, Martina Stein névvel érkezik vissza abba a városba ahonnan majdnem holtan került ki. A nő minden vágya, hogy végezzen Gerdával és Imstissel. Ez a két kurva nem úszhatja meg csak úgy! Yaki úgy dönt, hogy elhagyja Gertrúdot, mert szívből gyűlöli.

38.
Gertrúd nem akar beleegyezni a válásba. A nő megfenyegeti Yakit, ha szökni próbál megerőszakolja mint a múltkor. Nem ez az első eset amikor ez megtörténik, ugyanis már legalább négyszer megbecstelenítette a srácot.

39.
Yaki azt fontolgatja hogy saját kezűleg öli meg Gertrúdot. A Kummerstein család ügyvédje Willhaben felolvassa Könster úr végakaratát. Mindent Isuve örököl. A nő nagyon boldog. A bosszújára félévet szán, utána szeretne új életet kezdeni.

40.
Isuve, mint Martina Stein megtudja, hogy Gerda befektetőket keres a cégébe. Martina kapva kap az alkalmon és jelentkezik. Egyben fél is találkozni azzal a büdös kurvával, aki tönkretette a családja életét.

41.
Gerda tárt karokkal fogadja Martina Steint, aki valójában Isuve Kummerstein. Gertrúd bezárja Yakit, nehogy a férfi szökni próbáljon. Imstis azonban kinyitja a szobaajtót és Yaki így kiszabadulhat. Gertrúd bemegy Gerda cégéhez.

42.
Mivel Stadt nagyon aggódik Isuve miatt így a nő után utazik. Tudja, hogy Gerda bízik benne még ennyi év után is, így könnyű dolga lesz. Ő is tönkre akarja tenni Gerdát. Imstis úgy dönt, hogy végez Gertrúddal, mert szereti Yakit.

43.
Imstis ujjazza magát amikor Yaki fényképeit nézegeti. Gertrúd határozottan megtiltja Gerdának, hogy másokkal is üzleteljen. Megfenyegeti Gerdát, ha bizniszel Martina Steinnel akkor elfelejtheti a közös megállapodásukat.

44.
Gerda elhiteti Gertrúddal, hogy esze ágában sincs Martina Steinnel üzletelni. Azonban ez egy nagy hazugság. Gerda úgy dönt, hogy megöli Gertrúdot. Willhaben nagyon félti Isuvét és megkéri fiát Hernándót, hogy segítse az örökösnőt mindenben.

45.
Hernándó örömmel fogadja el apja feladatát. Gerda álruhát ölt és követi Gertrúdot a kocsijáig. Ott egy ollóval halálra szurkálja a nőt és kirabolja. Ezzel nagyon sok gondot sikerül megoldania. Yaki egy bárban iszogat és teljesen berúg.

46.
A bár tulajdonosának lánya Roxet ki akar kezdeni Yakival, akit az apja ki akar állítani az utcára. Hernándó a városba érkezik és telefonon értesíti Isuvét arról, hogy megérkezett. Stadt megijed Imstis ocsmány külsejétől amikor a Moscovic házba lép.

47.
Gerda kéjes arccal értesül arról, hogy Gertrúd összekaszabolt holttestére rátaláltak. Az esetet rablógyilkosságként könyvelik el. Gerda minden terhelő bizonyítékot megsemmisít egy tál savban. Martina házat bérel a városban ahol még aznap este Hernándó meglátogatja.
48.
Hernándó biztosítja arról Martinát, hogy Willhaben, az apja segítségével támogatni fogja. Martina örül annak, hogy ennyien mellette állnak. Yaki lefekszik Roxettel, aki teljesen részeg. Sörbet nyomozó megjelenik a Moscovic házban.

49.
Sörbet Yakit tartja az első számú gyanúsítottnak, aki pont abban a percben lép be a házba. Yaki ekkor tudja meg, hogy Gertrúd brutális gyilkosság áldozata lett. Sörbet megtudja, hogy Yaki a Kukkoló bárban volt Roxettel.

50.
Sörbet nyomozó ellenőrzi Yaki alibijét, majd ejti ellene a vádakat. Martina megtudja, hogy Yaki feleségét megölték. Rögtön rájön arra hogy ki a tettes, de bizonyítékok nélkül nem tehet semmit sem. Mivel Gertrúd megdöglött, így Gerda előtt szabad az út.

51.
Gerda kész megkötni az üzletet Martina Steinnel. A ravasz nő célja most az, hogy Yaki most vegye el őt, hogy aztán Gerda majd Martinát ölhesse meg. Yaki hamar rájön, hogy az anyja gyilkolta meg Gertrúdot.

52.
Yaki úgy dönt, hogy elmegy a Bajor régióból és többé hallani sem akar az anyjáról. Gerda ettől bedühödik, majd megfenyegeti a fiát, hogy élete végére egy mély pincébe záratja, ha nem teszi mindazt amit ő akar.

53.
Roxet szeretné látni Yakit, ezért a Moscovic házba siet, de sajnos Imstis az útját állja. Az ocsmány nő közli a fiatal kurvával, ha Yakihoz közeledik akkor kitöri a nyakát. Roxet azonban bátor így lekever egyet Imstisnek, akinek az ütés következtében kiesik a műfogsora.

54.
Roxet kineveti Imstist, majd hogy ne legyen balhé elmegy. Bízik abban hogy Yaki majd felkeresi. Sörbet továbbra is nyomoz Gertrúd halála ügyében. Gerda közli Yakival, hogy el kell vennie Martina Steint, de a férfi ezt már nem akarja. Gerda újfent megfenyegeti a fiát.

55.
Hernándó szeretne szerelmet vallani Martinának, de fél színt vallani. Imstis kideríti Roxet otthonának címét, majd köpenyben indul a Kukkoló bárba. Egy konyhakéssel akarja megölni a lányt. Bohemio, Roxet apja megtudja, hogy a lányának egy gazdag fiú tetszik. Támogatja a lányát mindenben.

56.
Yakinak nem kell Gertrúd pénze. Sokkal inkább arra vágyik, hogy mindörökre elmehessen a Bajor régióból. Gerda azonban nem engedi a fiát. Imstis az éjjel belopakodik a Kukkoló bár melletti panzióhoz, hogy megölje Roxetet, ám tervébe hiba csúszik.

57.
Imstis, mint egy éjjeli banya majdnem bentragad a kamrába, de kijön és elindul Roxet szobája felé. Amikor a lány ajtót nyit Imstis lesújt, ám Roxet ügyesen félreugrik és segítségért kiált. Imstis többszöri próbálkozás után sem tudja kinyírni a lányt, ezért elmenekül.

58.
Bohemio értesül a támadásról. Sörbet nyomozó azonnal a panzióba siet hogy kikérdezze a rémült lányt. Roxet azonban nem ismerte fel Imstist a köpeny miatt. Sörbet úgy gondolja, hogy a támadó lehet Gertrúd gyilkosa. Martina az utcán sétálva meglátja a hazafelé menekülő Imstist.

59.
Martina lefotózza Imstist amint éppen fellebbenti a köpenyét és elejti a konyhakést. Martina kezében van egy bizonyíték, hogy feljelenthesse azt a mocskot. Roxet elmondja Sörbet nyomozónak, hogy néhány órával a támadása előtt konfliktusa volt Imstissel, a Moscovicok házvezetőnőjével.

60.
Martina elárulja Hernándónak, Stadtnak és Willhabennek, hogy sikerült terhelő fotókat készítenie Imstisről. Nemsokára a nő fülébe eljut a Kukkoló bárban történt támadás híre. Stadtnak eszébe jut a sok évvel ezelőtti sorozatgyilkos története, aki férfiakat mészárolt le.

61.
Martina kíváncsi a helybéli sorozatgyilkos esetére. Stadt elmeséli azt, hogy a környékbeliek egy köpenybe öltözött nőt láttak a gyilkosság pillanataiban, aki különböző éles tárgyakkal ölt meg részeg, csavargó férfiakat. Martina rájön, hogy Imstis a gyilkos.

62.
Stadt úgy dönt, hogy értesíti Sörbet nyomozót, de Martina egyelőre nem akarja rendőrkézre juttatni Imstist. Úgy dönt, hogy keményen meggyötri a ronda nőt, hogy ezzel is kínozhassa. Még pontosan nem tudja, hogyan csinálja, de tönkre akarja tenni Imstist.

63.
Hernándó és Willhaben továbbra sem tartja jó ötletnek hogy Martina várjon Imstis elkapásával. A támadás hatására Bohemio jobbnak látja, ha Münchenbe viteti a lányát, de Roxet maradni akar, mert nem szeretne eltávolodni Yakitól.

64.
Gerda meghívja Martinát vacsorára, hogy közelebb hozhassa a fiához. Yaki nem lelkesedik az ötletért, de Gerda már döntött. Martina megkapja a meghívást, bár kicsit fél visszatérni a Moscovic házba. Stadt tudja, hogy nem lehet vele, de lélekben igen.

65.
Hernándó bevallja az apjának, hogy szerelmes Martinába. Willhaben nagyon örül ennek és biztosítja a fiát abban hogy támogatja. Imstis megkapja Martina első névtelen levelét amiben az áll, hogy tudja, ki támadta meg Roxetet.

66.
Imstis megijed és megpróbálja kideríteni ki ismeri a titkát. Tisztában van azzal, hogy figyelik, ezért nem tehet semmit sem. Martina eléri a célját, és sakkban tudja tartani Imstist. Gerda célja a gyors esküvő, hogy aztán Martinát is eltegye láb alól ahogy korábban Gertrúdot.

67.
Ismeretlen férfi tesz látogatást Gerdához. Venizkuk százados, aki annak idején az asszony apjával katonáskodott. A vén harcos emlékezteti Gerdát arra, hogy nem rejtőzhet el az apja náci múltja elől. Gerda megrémül, mert ha kitudódik, hogy egy volt náci lánya akkor a jóhíre veszélybe kerülhet.

68.
Imstis meghallja hogy Gerda apja náci volt. Isuve váratlanul meggondolja magát és úgy dönt, hogy feladja Imstist a rendőrségen. Úgy gondolja, hogyha vár akkor a rémes gonosz nő ismét lecsap. Willhaben és Hernándó egyetértenek vele. El is indulnak Sörbet nyomozóhoz.

69.
Sörbet nyomozó kézhez kapja Isuve videóját és egyértelműen bebizonyosodik, hogy Imstis áll Roxet támadása és a falubeli férfiak meggyilkolása mögött. Isuve arra kéri a felügyelőt, hogy ne említse meg a nevét. Sörbet szavát adja a lánynak.

70.
Isuve, Stadt, Willhaben és Hernándó a győzelmüket ünneplik. A Moscovic házban váratlanul megjelenik a rendőrség, hogy letartóztassák Imstist. A rémült ocsmány nő megtudja, hogy valaki feladta. Rögtön megszökik a hátsó kijáraton. Gerda döbbenten tudja meg, hogy a házvezetőnője gyilkos.71.
A rendőrség átfésüli a Moscovic házat, de nem akadnak Imstis nyomára. Gerda úgy dönt, hogy eltakarítja Imstist az útjából, mert ha a zsaruk elkapják a nőt, akkor az beszélni fog és együtt végzik a sitten. Imstis közben elfárad, majd megpillantja Isuve házát.

72.
Imstis elrejtőzik Isuve egykori házába, ahol már a madár se jár. Sörbet közli Isuvéval, hogy Imstis megszökött. Isuve úgy dönt, hogy ő maga fogja elkapni a büdös ribancot. Gerda kerestetni kezdi Imstist. Bízik abban, hogy a nő nyomára bukkan, hogy aztán kinyírhassa.

73.
Imstis nehezen viseli a nélkülözést. Stadt megpillantja a bebugyolált nőszemélyt Isuve házánál. Rögtön szól Martinának, aki arra kéri Stadt-ot, hogy vigye el hozzá Imstist. Hernándó szeretne több időt tölteni Isuvéval, de a nőnek egyenlőre még más tervei vannak.

74.
Stadt meglátogatja Imstist, aki megörül a férfinak. Stadt elhiteti vele, hogy Gerdához viszi, de közben Isuve új házába viszi. Imstis menekülni akar, de Martina fegyvert fog a vén kurvára. Imstis megrémül és tudni akarja mi a fasz van. Isuve színt vall Imstisnek.

75.
Imstis megdöbben amikor megtudja, hogy Martina Stein és Isuve Kummerstein ugyanaz a személy. Isuve meg akarja gyilkolni Imstist, de Hernándó kiveszi a nő kezéből a fegyvert. Imstis kihasználja az alkalmat és elszökik, de Stadt utánaered.

76.
Imstis a folyópartra menekül Stadt elől, aki végül gyorsabb lesz nála és elkapja a rondaságot. Imstis közli a férfival, hogy mindent elmond Gerdának Martina Steinről. Stadt megragadja Imstis nyakát és megfojtja. A nő sokáig szenved a férfi kezei által.

77.
Imstis csak nem akar megdögleni, ugyanis a nő nem hal meg. Stadt egy nagy kővel szétveri a nő fejét akinek betörik a koponyája és azonnal kinyuvad. Stadt a nő hulláját a folyóba dobja, amely elsodorja a testet. Isuve aggódik amiatt hogy nem tudta megölni azt a mocskos kurva Imstist.

78.
Stadt megjelenik Martina házában és bevallja, hogy megölte Imstist. Isuve nagyon megkönnyebbül és örül a szemét picsa halálának. Biztosítja Stadt-ot arról hogy minden titokban marad. Stadt véres ruháit elégetik a kertben, nehogy a férfi nyomára akadjanak.

79.
Yaki megtudja Gertrúd ügyvédjétől hogy egy árva fityinget sem örökölt. A férfit különösebben nem érdekli ez az egész, viszont Gerdát annál inkább. Az asszony a fiát okolja mindenért. Yaki mindenképp el akar költözni az anyjától, de Gerda nem engedi.

80.
Yaki kénytelen azt tenni amit az anyja parancsol neki, máskülön Gerda kiheréltetné. Sörbet nyomozó továbbra is keresi Imstist. Stadt-nak jólesik hogy megbízhat Isuvében. A folyóparton egy krumplit szedő asszony meglátja Imstis hulláját és azonnal értesíti a rendőrséget.

81.
Sörbet meglátogatja Isuvét és elmondja hogy holtan találták Imstist. A nőt különösebben nem rázza meg a hír. Sokkal inkább örül annak, hogy a rondaság végre pokolra jutott. Nemsokára Gerda is tudomást szerez Imstis haláláról, akit megnyugtat a tudat, hogy a bűntársa halott.82.
Yaki elhatározza, hogy saját kezébe veszi az életét, de előtte le kell számolnia az anyjával. Látszólag beleegyezik abba, hogy elvegye Martina Steint. Gerda elégedett a fia „döntésével”. Arra kéri a fiát, hogy látogassa meg az új menyasszonyát és személyesen hívja meg hozzájuk vacsorára.

83.
Yaki engedelmeskedik az anyjának és elindul Martina Stein házához. Útközben belefut Roxetbe és az apjába Bohemioba. A férfi örülne ha a lánya egy gazdag fiút választana. Roxet szeretné még látni Yakit, aki megígéri, hogy nem feledkezik meg róla.

84.
Sörbet ki akarja deríteni, hogy kinek állhatott érdekében meggyilkolni Imstist. A rondaságot elhamvasztják, majd maradványait a folyóba szórják. Yaki meglátogatja Martinát. A fiú nyíltan beszél a lánynak az anyja mocskos dolgairól. Szerinte Gerda ölte meg a volt nejét, Gertrúdot.

85.
Yaki bevallja Martinának, Gerda arra kényszeríti, hogy vegye feleségül, máskülönben kiherélteti. Martina nagyon ideges lesz, de mindezek ellenére sem vallja be Yakinak, hogy valójában Isuve Kummerstein.

86.
Martina úgy dönt, hogy közelébe engedi Yakit, és továbbá biztosítja arról a férfit, hogy ezt a házasságos ügyet elrendezi. Stadt véletlenül belép a szobába és így Martina már kénytelen lesz színt vallani Yakinak. Elárulja neki hogy ő Isuve Kummerstein.

87.
Yaki majd kiugrik a bőréből mikor értesül arról, hogy Isuve él, és hogy a nő Martina Stein. A férfi megígéri, hogy nem árulja el. Azt szeretné ha az anyja megfizetne minden mocskosságáért. Isuve ara kéri Yakit, hogy segítse őt a bosszújában.

88.
Yaki összefog Isuvéval. A férfi meghívja a nőt a Moscovic házba. Úgy egyeznek meg, hogy játékból fognak összeházasodni. Willhabenre hárul hát a feladat, hogy kerítsen egy színészt, aki összeadhatja a fiatal párt. Így a házasságuk nem lesz érvényes.

89.
Martina és Yaki kéz a kézben jelennek meg a Moscovic házban. Willhaben is velük tart, hogy képviselje Martina érdekeit. Gerda boldog hogy a fia engedelmes, de öröme nem tart sokáig, ugyanis Martina kijelenti, hogy házassági szerződést akar kötni.

90.
Hernándó nagyon féltékeny Yakira. Félelme nem alaptalan, ugyanis Yaki szeretne közelebb kerülni Isuvéhoz. A férfi azonban ragaszkodik Roxethez is. Gerda kénytelen belemenni abba, hogy Yaki aláírja a házassági szerződést.

91.
Yaki elhívja Martinát sétálni a Bajor erdőbe. Ott nyugodtabban tudnak beszélgetni a bosszúról Gerda ellen. Willhaben nagyon örül annak, hogy a tervek sikeresen zajlanak. Már nem kell sok ahhoz, hogy Gerdát teljesen tönkrevágják.

92.
Yaki szerelmet vall Isuvénak, de a lány már semmit sem érez a férfi iránt. Arra kéri Yakit, hogy keresse meg a valódi boldogságát. A férfi kénytelen ezt megérteni és elfogadni. Elmondja Isuvénak, hogy van egy lány az életében, mégpedig Roxet.
93.
Isuve ösztönzi Yakit, hogy legyen boldog Roxettel. Megvan a terve arra, hogy a férfit kiránthassa Gerda befolyása alól. Ehhez azonban Roxetre is szüksége van. Most hogy Yaki tisztán látja a dolgokat, úgy dönt, hogy ad egy lehetőséget magának és megpróbálja Roxettel.

94.
Isuve megkéri Yakit, hogy minél hamarabb tartsák meg az álesküvőjüket. Stadt szeretné ha Isuve megkapná a Moscovic örökséget és ehhez Willhaben segítségét kéri. Gerda készülődik Martina Stein és a fia esküvőjére.

95.
Stadt úgy dönt, hogy megkeresi Emmerdante végrendeletét. Azzal a papírral tudja bizonyítani, hogy Isuve az örököse a Moscovic vagyonnak. E dokumentumnak hála Isuve az utcára teheti Gerdát. Martina meghívja Roxetet és az apját, Bohemiót a házába.

96.
Martina áldását adja Roxet és Yaki boldogságára. Nem árulja el, hogy valójában ki, de arról biztosítja hogy ő és Yaki álesküvőt tartanak, majd ugyanaznap elutaznak Sancta Maria szigetére, amely messze van a Bajor régiótól.

97.
Roxet hálás Martinának. Sörbet nyomozó kénytelen lezárni Imstis meggyilkolásának ügyét. Stadt az éj leple alatt bemegy Gerda irodájába, hogy megkeresse Emmerdante végrendeletét. Sajnos Gerda meglátja, de nem leplezi le az árulóját.

98.
Gerda rányit Stadtra. Azt nem tudja, hogy a férfi mit keres, de annyit igen, hogy kutakodik utána. Willhaben elmondja Isuvénak, hogy Stadt nemsokára elhozza Emmerdante végrendeletét. Gerda plutóniumot kever Stadt italába, amelyet megitat a férfival.

99.
Stadt mit sem sejtve Gerda megmérgezi őt. A férfi hamarosan rosszul lesz és ekkor Gerda közli vele, hogy nemsokára méreg által hal meg. Stadt néhány percen belül meghal, de sose árulja el Isuvét. Gerda levonszolja a hullát a pincéje alagsorába.

100.
Isuve aggódik Stadt miatt. El akar menni a Moscovic házba, hogy megtudja mi történt, de Hernándó és Willhaben visszatartják őt. Gerda, mintha mi sem történt volna örömmel készülődik a fia esküvőjére.

101.
Isuve nem meri beavatni Sörbet nyomozót abba, hogy őt valójában hogy is hívják. Félő, hogy akkor gyanúba keveredik Imstis halálával kapcsolatban. Willhaben szerint Yakinak kellene kiderítenie, hogy hol van Stadt.

102.
Gerda tisztában van azzal, hogy a rendőrség átkutatná a házát, mivel Stadt bizonyára dolgozott valakinek. Elhíreszteli, hogy a férfi megszökött a pénzével, melyet a házában tartott. Amikor ez az infó eljut Isuve fülébe, a nő képtelen ezt elhinni.

103.
Sörbet nyomozó elhiszi Gerda hazugságait. Elfogatási parancsot ad Stadt ellen, aki gőzerővel kezdenek keresni. Gerda jókat nevet a háttérben. Lemegy a pincébe és vidáman újságolja el Stadt hullájának, hogy keresik.  Stadt persze nem válaszol, mert már halott.

104.
Isuve biztos abban, hogy Stadt már nem él. Magát okolja a történtekért, mert belerángatta ebbe a végrendeletes ügybe is. Yaki nagyon várja azt a napot amikor örökre elhagyhatja az anyja házát. Minden személyes holmiját összeszedi, mert többé nem akar visszatérni.


105.
Elérkezik Martina és Yaki esküvőjének a napja. A nő által felbérelt színész összeadja a fiatalokat. Gerda tárt karokkal üdvözli új menyét. Yaki aláírja a házassági szerződést. Az esküvő után Martina, Yaki, Willhaben és Hernándó a reptéren várja az ifjú „házasokat”.

106.
Martina és Yaki elindulnak a panzióba, hogy felvegyék Roxetet és Bohemiót. Együtt indulnak tovább a reptérre. Onnan indulnak mindannyian Sancta Mariára. Gerda semmilyen információt nem talál Stadt kapcsolatait illetően. A férfi ügyesen fedte magát haláláig.

107.
Gerda dühöng. Isuvéék megérkeznek Sancta Mariára. A nő közli Yakival és Roxettel, hogy innentől kezdve boldogan élhetnek. Muszáj lesz megrendezni előtte Yaki halálát. Ehhez motorcsónakot kell bérelni amelyet a sziklához kell ütköztetni.

108.
Yaki hálás Isuvénak. A nő pár napot akar csak várni, hogy az emberek lássák mennyire jól megvannak. Venizkuk százados ismét megkeresi Gerdát, mert pénzre van szüksége. Gerda úgy dönt, hogy az öreget is eltakarítja az útból.

109.
Venizkuk százados is a halálos plutónium áldozata lesz. Gerda őt is levonszolja a pincébe Stadt oszladozó hullája mellé. Így most már ketten vannak. Martina és csapata csodás napokat töltenek Sancta Marián, de lassan muszáj lesz készülődni Yaki „halálára”.

110.
Yaki beszáll a kibérelt motorcsónakba, majd elindul a sziklák felé. A férfi időben a vízbe ugrik és partot érve szemtanúja lesz ahogy a csónak a szikláknak csapódik és felrobban. Telefonon hívja Isuvét, hogy minden a tervük szerint halad.

111.
Isuve megjátssza a gyászoló özvegyasszonyt amikor a partiőrség közli vele a hírt, hogy Yaki meghalt. Eközben Willhaben és Hernándó a magánrepülőjükre ültetik a férfit, Roxetet és Bohémiót, hogy egy jó távoli országba vigye őket mindörökre Gerdától.

112.
Yaki köszönetet mond Isuvénak, majd közli a nővel hogy soha többé nem tér vissza. Megöleli Isuvét, majd Yaki örökre elmegy Roxettel és Bohémioval. Isuvénak most már Gerdát kell tönkretennie, aki mindeközben konfliktusba keveredik egy Kahhen Gnornet nevű építésszel.

113.
Gerdának megtetszik a fiatal építész aki szállodakomplexumot akar építeni a Bajor régióban. Isuve miután kivásárolta Yaki részét, elegendő pénzt adott a férfinak, hogy új életet kezdhessen más névvel. Értesíti Gerdát, miszerint Yaki halálos baleset áldozata lett.

114.
Gerdát megrázza a fia halálának híre, de jobban kiborul amiatt, hogy nem tudta kiheréltetni. Gerda sosem szerette igazán a fiát. Yakit használta fel mindig arra, hogy megmentse a házasságát Emmerdantéval. Estére Isuve visszatér a Bajor régióba.

115.
Martina első útja a Moscovic ház, ahol Gerda megvádolja a nőt a fia halálával. Martina persze adja az áldozat szerepét. Gerda mindezek ellenére kidobja a házból. Willhaben azonban közli a nővel, hogy Yaki mindenét Martina Steinre hagyta.116.
Gerda pánikba esik amikor értesül a fia döntéséről. Martina közli Gerdával, hogy nem szándékozik a Moscovic házban lakni, viszont az örökségére igényt tart. Gerda kénytelen engedni. Sörbet nyomozó tudni akarja ki is Martina Stein, mert gyanúsnak tartja a nőt.

117.
Gerda megpróbálja megtámadni a fia végrendeletét, de mindhiába. Martina visszatér a házába, és immáron csak most veszi kezdetét a harc közte és Gerda Moscovic ellen. Újabb lépésként megpróbál valamit előhalászni a nő múltjából, hogy aztán lejárathassa.

118.
Willhaben kutakodni kezd Gerda múltja után. Sörbet nyomozó Münchenbe utazik, hogy kiderítse Martina Stein titkát. Gerda megkörnyékezi az építészt, Kahhent, aki látszólag belemegy a nő játékába. Isuve megtudja, hogy Yaki és Roxet boldogan élnek egy távoli országban.

119.
Hernándó tudni akarja, hogy van e esélye Martinánál. A nő időt szeretne, mert még tart a bosszúhadjárata. Hernándó szeretné ha Martina felfedné magát Sörbet nyomozó előtt és akkor le tudják végre tartóztatni Gerdát.

120.
Sörbet nyomozó megtudja, hogy Martina Stein nem is létezik. A férfi forró nyomon van, hogy kiderítse Isuve Kummerstein titkát. Gerda és az építész az ágyban találják magukat. Kahhen szeretne többet megtudni Gerdáról.

121.
Sörbet eljut a Kummerstein céghez, ahol Könster úr irodjában alaposan szétnéz. Az öreg fiókjában megtalálja Martina Stein valódi iratainak dokumentumait. Megtudja, hogy Martina valójában Isuve Kummerstein.

122.
Sörbet lefénymásolja Isuve aktáját, majd még aznap elindul a Bajor régióba, hogy kikérdezze őt. Willhaben fontos információkra bukkan Gerda múltját illetően. Megtudja, hogy egy náci leszármazottja. Ezt elújságolja Martinának.

123.
Martina roppant hálás Willhabennek, amiért kiderítette Gerda Moscovic titkát. Venizkuk százados emberei megjelennek a Moscovic házban és a főnökük után érdeklődnek, de Gerda közli velük, hogy elment messzire.

124.
Martina a helyi lapoknak elküldi Gerda múltjának információit. A terve az, hogy lelkileg megsemmisíti a nőt. Willhaben aggódik azért, mert Martina az őrület határára sodródhat. Gerda teljesen egyedül érzi magát az üres Moscovic házban.

125.
Kahhen meglátogatja Gerdát, aki meg van rémülve. Attól fél, hogy a halottai eljönnek érte. Kahhen mit sem ért ebből. Sörbet nyomozó meglátogatja Martinát és közli a nővel, hogy minden tud róla. Azt is, hogy valójában Isuve Kummersteinnek hívják.

126.
Isuve bevallja a teljes igazságot Sörbetnek. Részletesen beszámol mindarról a borzalomról, amelyeket Gerda okozott neki évekkel ezelőtt. Sörbet nyomozó részletesebb képet kap az esetről. Willhaben és Hernándó is megerősítik Isuve szavait.

127.
Isuve szörnyülködve emlékszik vissza arra, ahogy Gerda és Imstis bántak el vele annak idején Sörbet tudni akarja, hogy Isuve gyilkolta e meg a rondaságot, de a nő tagadja. Willhaben elárulja, hogy Stadt végzett vele, mert Imstis elárulta volna Isuvét.
128.
Isuve elárulja Sörbetnek, hogy Yaki életben van, de más országban kezdett új életet. A nyomozó arra kéri Isuvét, hogy tegyen vallomást és engedje meg, hogy lecsukják Gerdát. Az nem megoldás, ha a nő továbbra szabadon garázdálkodik.

129.
Isuve úgy dönt, hogy feladja Gerdát a rendőrségen. Willhaben és Hernándó elégedettek a nő döntésével. Isuve ragaszkodik ahhoz, hogy akkor Gerda megtudhassa, hogy ki is valójában. A Bajor régióban mindenki értesül Gerda náci származásáról.

130.
Gerdát majdnem megtámadják az emberek. A nő tudni akarja ki fedte fel a titkát. Sörbet nyomozó kideríti, hogy a nőt egyelőre nem lehet letartóztatni, ugyanis a régmúlt ügyek elévültek. Be kell bizonyítani, hogy a nő ölte meg Stadt-ot, de hulla nélkül ez lehetetlen.

131.
Sörbet nyomozó értesíti a fejleményekről Isuvét, aki nagyon mérges lesz. Sörbet megígéri, hogy nem fedi fel valódi kilétét. Isuve kénytelen ott folytatni ahol abbamaradt. Már az, hogy Gerdát megvetik a Bajor régióban az már fél győzelem a számára.

132.
Willhaben és Hernándó meglesik ahogy Gerda elhagyja a Moscovic házat. Ezalatt Isuve észrevétlenül behatolhat és megkeresheti Emmerdante végrendeletét. Kahhen sátorozni viszi Gerdát, aki különösebben nem rajong az ötletért.

133.
Isuve harapófogóval feltöri Gerda íróasztalfiókját és végre megtalálja Emmerdante végrendeletét. Döbbenetes információkra bukkan az iratokban. Kiderül, hogy ő is Moscovic. Emmerdante és Raula viszonyának ő a gyümölcse. Gerda ezért gyűlölte Isuvét.

134.
Isuve megtalálja Raula leveleit, amelyben a nő elárulja Emmerdanténak, hogy tőle terhes. Ando, akiről azt hitte, hogy az apja valójában steril volt. Soha nem lehetett gyereke. Raula és Emmerdante régebbről ismerték egymást. Tehát Isuve és Yaki testvérek.

135.
Isuve dühében feldúlja a Moscovic házat, majd Emmerdante végrendeletével, és az anyja leveleivel távozik. Willhaben és Hernándó megdöbbennek amikor tudomást szereznek Isuve igazi apjának kilétéről. Kahhenről kiderül, hogy szélhámos és az építkezés valójában pénzmosás miatt van.

136.
Kahhen meg akarja szerezni Gerda vagyonát, hogy azt befektesse az építkezésbe. Willhaben közli Isuvéval, hogy a Moscovic vagyon kizárólag őt illeti. A nő azonban a felét Yakinak akarja adni. Megígéri, hogy amint véget ér a rémálom megvalósítja az elképzeléseit.

137.
Gerda nem találja a férje végrendeletét. Most már rájön, hogy Stadt mit keresett annak idején. Csak azt nem érti, hogy kinek áll érdekében Emmerdante végrendelete. Isuve örül annak, hogy Gerda már a végét járja. Nincs más tennivalója, mint az utcára tenni a nőt.

138.
Gerda megdöbben amikor Isuvét pillantja meg az ajtóban. Ő és Willhaben azért jöttek, hogy felszólítsák haladéktalanul távozzon a Moscovic házból. Gerda azonban nem akar menni, mert haszonélvezeti joga van. A nő papíron tudja bizonyítani az igazát.139.
Isuve kénytelen elfogadni, hogy Gerda a házban élhet amíg csak teheti. Willhaben mindenképpen érvényesíteni akarja Isuve jogait. Kahhen megtudja, hogy az építési engedélyét elutasították. Megjelennek a bukmékerek, akik a pénzüket akarják.

140.
Kahhen megígéri, hogy legkésőbb másnap fizetni fog. Mindenképp szüksége van a pénzre, ezért elmegy Gerdához. Mivel szabad bejárása van a házhoz, így kényelmesen besétál. Megpillantja a pénzkötegeket az íróasztalon. Kahhen magához veszi azokat.

141.
Amikor Kahhen távozna Gerda megjelenik egy pisztollyal és homlokon lövi áruló szeretőjét. Kahhen azonnal meghal, majd ő is a pincében végzi, ahogy Stadt és Venizkuk százados. Isuve úgy dönt, hogy pontot tesz a Martina Stein ügy végére, és színt vall Gerdának.

142.
Kahhen bukmékerei dühükben lerombolják a férfi építés alatt álló háztömbjeit, majd kiderítik Gerda címét. Elmennek az asszonyhoz, hogy rajta keresztül hajtsák be Kahhen tartozását. Amikor Gerda erről tudomást szerez, hideg fejjel gondolja át a dolgokat.

143.
Gerda itallal kínálja meg a három bukmékert, amelyben plutónium van. Mind meghalnak, miután megitták a halálos adagjukat. Gerda egy óra alatt lepakolja a hullákat a pincébe, ám sajnos Stadt és Venizkuk ezredes eléggé büdösek.

144.
Gerda aggódik, mert a hullaszag elkezd terjengeni a Moscovic házban. Speciális illatosítót vásárol, hogy a kellemetlen szagokat elriassza. Sörbet nyomozó újabb szörnyű dolgot tud meg Gerda múltjából. A nő kislánykorában szemtanúja volt ahogy az apját és az anyját agyonlövik.

145.
Sörbet beszámol Isuvénak mindarról, amit még Gerdáról megtudott. A nő megdöbben. Gerda prosti is volt, és így maradt életben. Emmerdante is csak szánalomból vette feleségül. Isuve mindezek ellenére is úgy dönt, átveszi a hatalmat és tönkreteszi Gerda életét.

146.
Willhaben, Hernándó és Isuve megjelennek a Moscovic házban. Haszonélvezeti jog ide vagy oda Isuve érvényesíti a jogait. Isuve örömmel vallja be Gerdának, hogy nem Martina Steinnek hívják, hanem Isuve Kummersteinnek. Gerda a hírtől sokkot kap.

147.
Isuve felidézi Gerda előtt azt a sok borzalmat amit a nő okozott neki. A sok műtétet, a sok fájdalmat. Gerda alig hiszi el, hogy Martina Stein valójában Isuve Kummerstein. Isuve előveszi Emmerdante végrendeletét és bevallja, hogy ő hozta el egyik este a házból.

148.
Gerda nekiront Isuvénak, aki megragadja az ellenségét és a földre löki. Gerda közli Isuvéval, hogy akkor is a házban marad. Isuve közli vele, hogy nem akar maradni, viszont a házzal tervei vannak. Gerda fegyvert ránt és lelőné Isuvét, de Hernándó kiveszi Gerda kezéből a stukkert.

149.
Hernándó bezárja Gerdát az irodába. A bűz továbbra is egyre erősebb. Isuve, Hernándó és Willhaben is megérzik. Isuve telefonon értesíti Sörbet nyomozót, és megkéri, hogy ne egyedül jöjjön. Gerda nem tud kijönni az irodából. Úgy dönt, hogy véget vet mindennek.150.
Isuve megtalálja a pincét, majd a fegyverrel kilövi a zárat. Megtalálja a holttesteket, köztük Stadt-ét is, aki szinte már rothadt hús. Isuve felkiállt, ám hirtelen megjelenik egy késsel Gerda, aki nekiront a nőnek. Willhaben torkát átvágta, Hernándót pedig súlyosan megsebesítette.

151.
Gerda és Isuve verekednek az alagsorban, ám Isuve erősebb nála és sikerül a felszínre rohannia. Hernándót kimenti a házból, majd értesíti a mentőket is. Isuve visszamegy a Moscovic házba, hogy leszámoljon Gerdával.

152.
Sörbet nyomozó és a kommandósok megérkeznek a Moscovic házba. Hernándó megmenekül. A mentők kórházba viszik. Gerda felgyújtja a Moscovic házat és közli Isuvéval, hogy mekkora kurvának tartotta Raulát és milyen jó volt megölnie. Bevallja Ando és Gertrúd meggyilkolását is.

153.
Isuve Gerdának ront és összevissza veri a nőt. Gerda ennek ellenére megragadja Isuve nyakát, hogy megfojtsa, de a lángok kitörik a szoba ajtót, így Isuve ellöki Gerdát. Gerda az ablakból látja, hogy a rendőrség körbevette a házat. Gerda beletörődve várja a halált.

154.
Isuve otthagyja Gerdát és épp időben sikerül kijutnia az égő Moscovic házból. Gerda kínhalált hal a lángok között, majd vele együtt az egész épület megsemmisül. Leomlik. Isuve végignézi egykori otthona végkifejletét.

155.
A rendőrség felhozza a holttesteket a pincéből. Isuve telefonon értesíti Yakit, hogy Gerda meghalt. A férfit mély megnyugvással tölti el az anyja halála. Yaki azt is megtudja, hogy ő és Isuve testvérek. Mindezek ellenére soha többé nem akar visszatérni.

156.
Hernándó teljesen rendbejön. Isuve úgy dönt, hogy ad egy lehetőséget a férfinak. Hernándó örömmel veszi. Isuve örökre lezárja magában a Martina Stein sztorit. Sörbet nyomozót áthelyezik A Canal régióba, hogy kommandósokat képezzen ki.

157.
Isuve és Hernándó örökre elhagyják a Bajor régiót. Úgy döntenek, hogy soha többé nem térnek vissza. Isuve végérvényesen Isuve Kummerstein marad. Visszatérnek Münchenbe, de Isuve elhatározza, hogy messzebb költözik. Oda ahol Yaki és Roxet élnek.

158.
Isuve felajánlja Yakinak, hogy éljenek együtt és testvérként szeressék egymást. A férfi belemegy. Isuve felszámolja a Kummerstein céget és Hernándó oldalán kezd egy boldog és új életet. Gerda testét elhamvasztják és a folyóban szórják szét, ahogy egykoron Imstisét.

159.
Isuve nagyon boldog, hogy végre együtt a család. Yaki immáron Roxet férje. Isuve is hamarosan Hernándó felesége lesz. Az esküvő után végre kezdetét veszi Isuve örökké tartó boldogsága, de főleg az, hogy végre áldott állapotba kerül.

160.
Isuve hármas ikreknek ad életet, majd az elkövetkezendő években további két gyermeket szül a férjének. Hernándóval pompás boldogságban úsznak, ahogy Yaki és Roxet is, kik szintén szülők. A Kummerstein család élete örökké boldog lesz.

VÉGE
Hozzászólok