Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez

Játék Androidra

Közösség

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Fórum

Fórum -> A nagyságos asszony

Margitkatika2020-07-01 23:43:30
1.
Orlana Gosha feleségül ment egy nála jóval idősebb jómódú emberhez Tisho Rebukhoz. Az idős férfi nemsokkal az esküvő után meghalt. A középkorú Orlana immár 16 éve fényes gazdagságban él inasával Fritzel. A környéken mindenki nagyságos asszonynak nevezi Orlanát.

2.
Orlanáról kiderül, hogy uzsorás hírében áll a szegény emberekkel szemben. Magas kamatra ad kölcsönt és aki nem fizet időben azt egyszerűen megöli. Persze nincs ellene bizonyíték, mivel a szegény emberek holtteste sosem kerül elő.

3.
Petra, Orlana lánya fél az anyjától. Feleségül akar menni egy volt ezredes fiához, de Orlana célja az, hogy Petra egy idős, haldokló öregemberhez menjen férjhez, akinek sok a pénze. A napokban egy szegény házaspár érkezik Orlana házába, akik kölcsönt akarnak kapni.

4.
Orlana megadja a kért kölcsönt Shadiának és a férjének Ressenak. Aláirat velük egy papírt, ha nem fizetnek időben a meglévő házukat kell cserébe adniuk. Shadia és Resse kislánya piruettezik Orlanának, hogy kifejezze a háláját, de Orlanát ez nem igazán érdekli!

5.
Shadia megcsókolja Orlana kezét hálából, de a nő felszólítja őt és Ressét, hogy távozzanak. Ezután este készülődik a bálra, melyet a helyi polgármester rendez meg a feleségével. Fritzet ámulatba ejti a nagyságos asszony szépsége.

6.
Orlana a bálon megismerkedik egy rég leszerelt és veterán katonával, Erdhoval, aki egyáltalán nem tart a nagyságos asszonytól. Orlana bosszankodik, mert Erdho nem tiszteli eléggé. Petra a barátjához Limoshoz megy, hogy megkérje, szöktesse meg őt.

7.
A bálon Orlana nem tud beszélni a polgármesterrel, ám belebotlik egyik adósába Jomába, ki felszolgálóként dolgozik. Amint a nő megkapja a fizetését Orlana odalép hozzá és mindet elveszi tőle. Továbbá felszólítja, hogy fizesse ki a maradék tartozását másnapra!

8.
Joma nem tud fizetni, mert a férjét munkahelyi baleset érte és otthon lábadozik. Gümó, a férj szinte csak fekszik egésznap. Orlana bosszankodik, mert nem úgy alakulnak a dolgai ahogy tervezték. A nagyságos asszony komoly döntésre szánja el magát.

9.
Mivel Joma és Gümó nem tudtak másnap fizetni ezért Orlana úgy dönt, hogy kiiktatja az adósait. Mindennek van már egy határa! Petra vőlegénye Limos türelemre inti szerelmét és megígéri neki, hogy nemsokára örökre megszökteti az anyjától.

10.
A nagyságos asszony éjszaka ellátogat álruhában Joma és Gümó házához. Miután becsenget hozzájuk Joma nyit kilincset. Nagyon megijed Orlanától, aki a pénzét akarja. Mivel Joma nem tud fizetni felajánlja mindenét. A hűtőjét, tévéjét, ágyát, házát, mindenét.

11.
Orlanát nem érdekli Joma ócskaságai, viszont elhiteti vele hogy ad neki már pár napot. Felszólítja Jomát, hogy mindenét tegye pénzzé. Joma megörül ennek és feláll egy székre, hogy a konyhapolc tetején lévő papírdobozból kivegyen egy kis aprót.

12.
Orlana arrébb rúgja a széket amelyen Joma áll majd a szegény nő olyan szerencsétlenül zuhan a konyhasztalra, hogy azon a kések és az ollók halálra sebzik. Orlana bemegy Gümóhoz is, aki tátott szájjal alszik. Épp be van kapcsolva a tévé.

13.
Orlana megfojtja Gümót, majd meggyújt egy gyufát és eldobja a házban. Joma és Gümó bennégnek az otthonukban. A nagyságos asszony kegyetlensége nem ismer határokat! Petra és Limos nagyon várják már, hogy végre messzebb lehessenek.

14.
A nagyságos asszony látogatást tesz a polgármester, Lőrer házába, de a feleségével Isdával fut össze. Orlana bosszankodik, mert Isda rossz szemmel néz rá. Orlana úgy dönt, hogy idővel Isdát is elteszi az útból. Petra megtudja az orvosától hogy hamarosan gyermeke lesz.

15.
Limos megörül annak hírnek, hogy Petra gyermekkel ajándékozza meg. Arra kéri a lányt, hogy ne szóljon erről Orlanának. Most már biztos benne, hogy csak a szökés az egyetlen megoldásuk. Shadia és Resse, Orlana újabb adósai félnek, hogy nem tudják időben törleszteni a pénzt.

16.
Resse azt tanácsolja Shadiának, hogy ne fizessék vissza a pénzt, hanem menjenek el a városból. Shadia fél attól, hogy a nagyságos asszony kerestetni fogja őket. Aggódik a lányáért Migenért, aki még nem fogja fel igazán az élet nehézségeit.

17.
Resse elveszti kártyán a pénzt, amelyet vissza kellett volna fizetnie a nagyságos asszonynak. Shadia rájön, hogy a férje szerencsejáték függő és hogy emiatt kellett adósságba kerülniük. Orlanának új adósa akad. Egy vidékről érkezett nincstelen lány, Sunha érkezik pénz nélkül a városba.

18.
Orlana úgy dönt, hogy alkalmazza Sunhát, mint szolgálólányt, aki besegíthet Fritznek a háztartásban. Shadia úgy dönt, hogy elhagyja a férjét, nehogy az ő hibájából komoly baj érhesse őket. A nagyságos asszony váratlanul megjelenik a házuk küszöbén.

19.
Orlana megtudja, hogy Resse elvesztette a neki járó pénzt. Ezért éktelen haragra gerjed, ám azonban ezt nem mutatja ki. Shadia nagyon elkeseredett és aggódik a kislányáért, Migenért. A polgármester Lőrer felesége Isda azt szeretné, ha a férje lemondana a posztjáról.

20.
Isda gyanítja, hogy Orlana veszélyes nő, de Lőrer szerint a felesége csak aggódik. Orlana meglesi Resset, aki újabb pénzt veszít és már-már a házát teszi fel a kártyán. A férfi sokat iszik, majd miután kijön a kocsmából elindul hazafelé.21.
Orlana a fekete köpenyében követi a részeg Resset, aki a sorompónál megáll a közeledő vonat miatt. A nagyságos asszony kihasználja ezt és belöki az ittas férfit a sínek közé, majd az arra robogó vonat halálra gázolja. Orlana örül annak, hogy egy adóssal kevesebb van.

22.
Shadia megtudja a hírekből, hogy Resse öngyilkos lett. Ezt a kis Migen nagyon szomorúan veszi. Shadia úgy dönt, hogy titokban elhagyja a várost, mert már nincs mi a helyhez kösse. Úgy dönt, hogy egyedülálló anyaként kezd új életet a kislányával.

23.
A nagyságos asszony úgy dönt, hogy magához veszi Migent, ha Shadia is meghal. Sunha nehezen szokja meg Orlana házát, főleg mert Fritz nagyon is a nyomában van. Isda meglátja a nagyságos asszonyt Lőrer irodájában, aki örömmel borozgat Orlanával.

24.
Isda jelenetet rendez a férje irodájában, mellyel kellemetlen helyzetbe hozza őt és a nagyságos asszonyt. Petra és Limos készülődnek az esküvőjükre, melyet egy másik országban terveznek megtartani. Petra fél attól, hogyha az anyja ezt megtudja akkor komoly baj lesz.

25.
Orlana felhívja Isdát és arra kéri, hogy látogassa meg. Szeretné vele tisztázni a Lőrernél történt incidenst. A féltékeny Isda szívesen megy, de azért, hogy ismét beolvasson a nagyságos asszonynak. Orlana mérget kever a nő pezsgőjébe, hogy megszabaduljon tőle.

26.
Isda megjelenik a nagyságos asszony házában, aki Shadiát is elhívta. Mivel Migen iskolában van, az asszony egyedül érkezik. Neki is mérget szán. Orlana közli Shadiával, hogy állást intéz neki a polgármesternél, így az abból kapott pénzből törlesztheti az adósságát.

27.
Shadia újfent megcsókolja a nagyságos asszony kezét, aki megengedi, hogy a szegény asszony megcsodálhassa az ékszereit. Időközben a féltékeny Isda is megjelenik, aki meglepődik azon, hogy Shadia is jelen van.

28.
A nagyságos asszony megkéri Isdát, hogy alkalmazza Shadiát a férjénél. Továbbá közli vele, hogy semmi szándéka sincsen Lőrerrel. Isdát sikerül félrevezetnie olyannyira Orlanának, hogy neki és Shadiának átadja a mérgezett pezsgőspoharat.

29.
Isda és Shadia vidáman megisszák a halálos italukat, és együtt indulnak a kocsi felé. A két nő rosszul lesz és egyszerre halnak meg. Az autó azután egy szakadékba zuhan és felrobban. A nagyságos asszony tósztot mond kettejük halálára.

30.
Migen megtudja az iskolai igazgatótól, hogy az anyja is meghalt. A kislány egyedül érzi magát. Hamarosan megjelenik a nagyságos asszony és közli a megszeppent gyermekkel, hogy mától semmiben sem szenved majd hiányt. Lőrer teljesen összeomlik felesége halála miatt.31.
Lőrer szájbalövi magát. Holttestét csak másnap találják meg. A nagyságos asszony erről is tudomást szerez, melynek azért nem örül, mert szeretett volna polgármesterné lenni. Petra és Limos elhagyják a várost, hogy összeházasodjanak.

32.
Migen beköltözik a nagyságos asszony házába. Sunhának lesz a feladata, hogy lesse a kislány minden kívánságát. Migennek csak egy barátságos otthonra van szüksége. Orlana tombol a dühtől, amiért a lánya elszökött Limossal.

33.
Orlana kitagadja a lányát. Soha többé nem akar hallani róla. Telnek a hónapok és Petra kisfiúnak ad életet. Limos nagyon örül neki. Úgy döntenek, hogy a Valor nevet adják neki. Migen tovább folytatja a tanulást. A nagyságos asszony teljesen kisajátítja magának a kislányt.

34.
18 évvel később folytatódik a sztori. Migen befejezte az iskolát és Orlana jobbkezeként dolgozik nála. A nagyságos asszony gyilkos üzelmeiről azonban sem ő, sem Fritz, sem pedig Sunha nem tudnak semmit. Időközben Orlana lett a város polgármesterasszonya.

35.
A nagyságos asszony elérkezettnek látja az időt arra, hogy Migen férjhez mehessen egy idős és gazdag mágnáshoz. A lánynak azonban más tervei vannak, melyeket nem szívesen oszt meg a nővel. Valor is befejezi az iskolát, melynek Petra és Limos nagyon örülnek.

36.
Valor szeretné megismerni a nagyanyját, de Petra határozottan megtiltja neki, hogy meglátogassa. Limos egyetért vele. Valor sosem tudta meg valójában, hogy a szüleinek miért kellett megszökniük. Orlana meglátogatja a szomszéd városban élő grófot, Gróf. Sigfrid Latushent.

37.
Orlana örülne ha Latushen gróf feleségül vehetné Migent. A 89 éves férfi szeretné megismerni a fiatal lányt. Orlana abban reménykedik, hogyha Migenből grófné lesz, akkor a lányon keresztül még nagyobb hatalomra tehet majd szert.

38.
A nagyságos asszony látogatása a grófnál sikeres eredménnyel zárul. Latushen gróf meghívást kap Orlana házába, melyet a nő közöl mindenkivel. Migen megtudja, hogy kedveskednie kell a grófnak. Mivel sokkal tartozik nevelőanyjának, kénytelen mindenben engedelmeskedni.

39.
Valort zavarja a szülei folytonos titkolózása, így elhatározza hogy nem hallgatva rájuk útnak indul Kangenbe, abba a városba ahonnan 18 évvel ezelőtt Petra és Limos elmenekültek. A nagyságos asszony nagy szeretettel fogadja a házába lépő Latushen grófot.

40.
Latushen grófot meghatja a fogadtatás. A nagyságos asszony alaposan kitesz magáért, hogy célja szentesítse az eszközt. Valor közben megérkezik Kangenbe. Migen nem akar grófné lenni, mert nem lenne boldog sosem. Sunhának sírja el a bánatát.41.
Sunha azt tanácsolja Migennek, hogy ne menjen férjhez a grófhoz. Ezt Fritz meghallja és alaposan letoltja a nőt emiatt. Migen kiáll Sunháért és megkéri Fritzet, hogy ne szóljon a nagyságos asszonynak. Valor hosszas keresgélés után ráakad a nagyanyja házára.

42.
Valor bekopogtat a nagyságos asszony házába, majd kiadja magát szálást kérő vendégnek. Mivel Kangenben tényleg minden szoba foglalt, így Orlana szívesen befogadja a fiút, ám rögtön feltűnik neki, hogy Valor hasonlít rég kitagadott lányára, Petrára.

43.
A nagyságos asszony kérdezősködni kezd Valortól a szüleit illetően, de a fiú semmit sem hajlandó elárulni róluk. Orlana egyre gyanúsabbnak találja a fiú viselkedését. Lánya Petra szobáját adja ki Valornak, mely már 18 éve zárva van.

44.
Petra és Limos megjelennek Kangenben, mert biztosak abban, hogy Valor a városba érkezett. Petra semmiképp sem akarja, hogy a fiának köze legyen Orlanához, mert tisztában van azzal, hogy az anyja bárkit és bármit felhasznál önző vágyaihoz.

45.
Valor megismeri az anyja egykori szobáját, melyet vastag pókhálók fonnak körbe. Orlana szándékosan adta neki ezt a szobát, mert gyanítja, hogy a fiúnak köze van Petrához. Latushen gróf hajlandó arra, hogy nőül vegye Migent, aztán grófnévé illetve örökösévé tenni.

46.
A nagyságos asszony nagy örömmel közli Migennel, hogy Latushen gróf kitűzte az esküvőjük napját. A lány úgy dönt, hozzámegy a vénemberhez a pénz miatt, de csakis azért, mert hálával tartozik Orlanának. Nem ellenkezik.

47.
Mivel Latushen grófnak nincs egyetlen leszármazottja, így semmi sem lehet akadálya annak, hogy a férfi és Migen házasságot kössenek. Orlana csodaszép ruhát rendel az esküvő alkalmából. Úgy dönt, miután Migen férjhez megy, ő majd végez a gróffal.

48.
Néhány nappal később Latushen gróf és Migen egybekelnek. Petra megtalálja Valort a városban, majd felelősségre vonja. A férfi elárulja az anyjának, hogy megtalálta a nagyanyját, akit nem talált olyan rossznak. Petra felszólítja Valort, hogy térjen vissza vele és Limossal.

49.
Valor bevallja az anyjának, hogy megtetszett neki Migen, Orlana pártfogoltja, ki időközben férjhez ment Latushen grófhoz. Petra rájön, hogy az anyja semmit sem változott. Nem tartja tisztességesnek, hogy egy ártatlan lány lett a nagyságos asszony újabb áldozata.

50.
Az esküvő éjjelén Latushen gróf váratlanul meghal. Elalszik. A vizsgálatok is ezt állapítják meg. Migen immáron gazdag és özvegy grófné lesz. A városban mindenki erről beszél. A nagyságos asszony örül, mert most nem kellett neki elvégeznie a piszkos munkát.51.
Latushen gróf a kastélyát is Migenre hagyja, így a lánynak már nem kell visszatérnie a nagyságos asszony házába. Orlana azonban ragaszkodik ahhoz, hogy Migen visszatérjen. A lány kihasználja az örökség adta lehetőségeket és kifizeti a nagyságos asszonynak az adósságát.

52.
A nagyságos asszony nem elégszik meg annyival amennyit Migen neki akar adni. A lány felajánl neki még több pénzt ha az kell hogy függetlenül élhessen. Közli Orlanával, hogy ugyan hálás neki a sok jóért amit tőle kapott, de szeretné végre élni a saját életét.

53.
Orlana roppant mérges, mert nem visszájára sikerült a terve. Most hogy Migen grófné lett, így nem lesz a segítségére. Migen még aznap elköltözik Orlana házából, hogy a kastélyba költözzön. Sunhát is magával viszi, akit nyomban elő is léptet.

54.
A nagyságos asszony elhatározza, hogy megöli Migent hogy aztán utána örökölhesse meg a vagyonát. Ehhez azonban alá kellene íratnia a lánnyal egy papírt. Valort valósággal lenyűgözi nemcsak Migen szépsége, de a bátorsága is azért, hogy ki mer állni a saját életéért.

55.
Migennek kicsit nehéz a grófné élet, de igyekszik a rá hagyott vagyont jó célokra fordítani. Petra és Limos a városban véletlenül összefutnak a nagyságos asszonnyal. Hamarosan befut Valor is. Orlana így tudja meg, hogy a fiú a lánya gyermeke.

56.
A nagyságos asszonynak újabb ördögi terve támad. Megpróbálja Valort maga mellé állítani és rávenni, hogy vegye el Migent a pénze érdekében. A férfi azonban tisztességes, így határozottan elutasítja a nagyanyja ajánlatát. Petra követeli az anyjától, szálljon le a fiáról.

57.
Valor az este meglátogatja Migent a kastélyában és figyelmezteti arra, hogy a nagyságos asszony megbízta azzal, hogy a pénze miatt vegye el. Migen nagyon csalódik Orlanában, mert megbízott a nőben. Kangenbe érkezik a régi veterán, Erdho. Az egyik lábát elvesztette egy csatában.

58.
Erdhonak szent meggyőződése hogy a nagyságos asszonynak számos bűntény szárad a lelkén. Bizonyítéka ugyan nincs rá, viszont a gyanúja annál erősebb. Migen felkeresi Orlanát és közli vele, hogy csalódott benne. A nagyságos asszony látszólag bűnbánó, de valójában nem.

59.
Orlana letagadja Migennek, hogy bármire is megkérte volna Valort. Erre Petra és Limos lépnek be és megcáfolják a nő szavait. Petra megkéri Migent, hogy élje bátran az életét, mert az anyja csak kihasználja a másikat. Migen sírva menekül el a nagyságos asszony házából.

60.
Orlana kihajítja a lányát és annak férjét az otthonából. A nagyságos asszony annyira mérges, hogy kis híján megöli őket. Migen úgy dönt, hogy eladja a kastélyt és egy másik városban kezd új életet. Valor újfent meglátogatja és arra kéri a lányt, bízzon meg benne.61.
Migen vígaszra talál Valor személyében. Úgy dönt, hogy elfogadja a férfi udvarlását. A nagyságos asszony dühe csillapíthatatlan. Fritz azonban elhozza neki a jó hírt, miszerint Krafthausen báró Kangenbe érkezik egy konferencián, melyen Orlana jelenléte rendkívül fontos.

62.
A nagyságos asszony nagyon megörül annak, hogy lesz alkalma megismerni Krafthausen bárót. A 67 éves férfinak komoly rangja van. Orlana elhatározza, hogy báróné lesz. Fritz szorít úrnőjének, hogy az elérje a célját. Migen is hírt kap, miszerint a báró a városba érkezik.

63.
Erdho felkeresi Migent. A lány kissé megijed tőle, de a férfi biztosítja arról, hogy segíteni akar neki. Figyelmezteti Migent, hogy a nagyságos asszony egy nagyon veszélyes nő. Biztos abban, hogy az adósait ő tette el az útból, köztük Migen szüleit.

64.
Migen elolvassa a 18-20 évvel ezelőtti újságcikkeket, melyben rejtélyes halálesetekről írnak. Mindegyik áldozat tartozott Orlanának, aztán a többségük balesetben halt meg, de volt aki látszólag öngyilkos lett. Migen visszaemlékszik arra amikor a szülei meghaltak.

65.
Erdho arra kéri Migent, hogy leplezzék le a nagyságos asszonyt, de sajnos Orlana annyira ravasz, hogy bárkit képes átverni. Sajnálatos módon mostanában is volt néhány adós, akik meghaltak. Migennek összeáll a kép. Lassan, de megérti, hogy Orlana miért adott meg neki annyi mindent.

66.
Migen totál hülyének érzi magát. Most már egyáltalán nem érez hálát a nagyságos asszonnyal szemben. Erdhoval úgy döntenek, hogy összefognak Orlana ellen. Petra és Limos épp indulnak ki Kangenből amikor az autójukkal valami rossz dolog történik.

67.
Petra és Limos megdöbbennek amikor a fékjük nem működik. Szerencsére nem esik komoly bajuk, mert egy homokbuckának ütköznek. Csak könnyebben sérülnek meg. A nagyságos asszony azt kívánja, hogy az áruló lánya és annak férje végre dögöljön meg!

68.
Migen most már teljesen másképpen látja a dolgokat. Úgy dönt, hogy elszállásolja Erdhót. Valor a panzióba viszi a szüleit, akiket nagyon megviselt a baleset. Pudrié felügyelő megállapítja, hogy az autójuk fékjét elvágták.

69.
A nagyságos asszony megtudja, hogy Petra és Limos nem haltak meg. Ráadásul a városba kerülő Pudrié felügyelő egy nagyon elszánt kopó. Úgy dönt, hogy nem végez többé az adósaival, mert akkor könnyen bajba kerülhet.

70.
Krafthausen báró Kangenbe érkezik. Egyenesen a konferenciára megy, ahol a nagyságos asszony és Migen grófné is jelen van. Orlana bájosan üdvözli a bárót, ám a férfi szemei Migenre szegeződnek. A fiatal lány szépsége elbűvöli. Orlana aggódik amiatt, hogy nem ő lesz a nyertes.71.
Migen beszéde nagy hatással lesz Krafthausen báróra. Orlana vesztesként kerül ki az est folyamán. Erdho megjelenik a panzióban ahol Valor, Limos és Petra szállt meg. Arra kéri őket, hogy költözzenek Migen kastélyába. Petra felismeri azt a férfit aki anno az anyja ellen volt.

72.
Erdho megosztja gondolatait Petráékkal, akik végül a férfival tartanak Migen kastélyába. A báró szinte egész este beszélget Migennel, sőt vele is táncol. Orlana dühöng, mert ha Migen a bárói címert is megszerzi akkor a hatalma annál kevesebb lesz.

73.
Migen célja az, hogy kevesebb adós legyen a világban. Úgy dönt, hogy létrehoz egy alapítványt a szülei emlékére. Az alapítvány azt a célt szolgálja, hogyha bárkinek olyan nagy az adóssága, hogy képtelen fizetni, az alapítvány munkát ad, melyből könnyedén törleszthetnek az adósok.

74.
A nagyságos asszony rájön, hogy emberére akadt Migen személyében. Balátja, hogy nagy hiba volt rávennie anno Migent, hogy menjen férjhez a grófhoz. Erdho megmutatja Petrának, Valornak és Limosnak ugyanazt az aktát, ami arra utal, hogy a nagyságos asszony meggyilkolta az adósait.

75.
Petra és Limos megállapítja, hogy Erdho aktáival még nem lehet semmit sem bizonyítani Orlana ellen. Migen megörül, amint megtudja, hogy a báró elhívta őt lovagolni. Valor szomorkodik, mert már nagyon szerelmes a grófnőbe.

76.
Valor úgy dönt, hogy elmegy, de most Petra maradásra bírja a fiát. Migen jól érzi magát a báró társaságában, de nagyon szeretne normális életet élni. A nagyságos asszony megpróbálja menteni a menthetőt, mert úgy érzi hogy megingott a hatalma.

77.
Pudrié felügyelő felkeresi a nagyságos asszonyt, aki nem mutatja ki végül a félelmét. A nyomozó kérdéseket tesz fel az elhunyt adósait illetően. Migennek sikerül kiderítenie Orlana új adósainak elérhetőségét és arra kérik őket, hogy egy megbeszélésre keressék meg őket a kastélyában.

78.
Migen alapsan ledöbben amikor megtudja a nagyságos asszony új adósaitól, hogy rövid időre kapták a magas kölcsönöket. Számos éhező, de drogfüggő és alkoholista is jelen van az áldozatok között. Migen mindegyiknek munkát ad az alapítványánál, hogy segítsen rajtuk.

79.
A nagyságos asszony tesz egy utolsó kísérletet, hogy újra maga mellé édesgesse Migent. Fritzet kéri meg, hogy továbbítsa az üzenetét. Erdho úgy gondolja, hogy itt a remek alkalom, hogy az ellenség közelében lehessenek. Migen már kezd félni, mert nem akar bajt.

80.
Migen úgy dönt, hogy biztonsági okokból inkább ő maga hívja meg a nagyságos asszonyt a kastélyába. Orlana örömmel teszi meg látogatását. Valor is szívélyesen fogadja a nagyanyját. Orlana meglepődik amikor megtudja, hogy Petra és Limos is a kastélyban laknak.81.
A nagyságos asszony összeesküvést sejt a háttérben, de nem tesz semmit. Krafthausen báró szerelmes levelet ír Migennek, melyet nem emailben, hanem postán ad fel. Egy új kocsit is ajándékoz a lánynak és reménykedik abban, hogy egy nap majd a felesége lesz.

82.
Migen közli Orlanával, hogy a saját életét szeretné élni és segíteni akarja a rászoruló embereket. Emlékezteti az asszonyt arra, hogy gyermekként adósságban élt a szüleivel és nem akarja így látni az embereket. Erdho a háttérből figyeli az eseményeket és elégedett Migennel.

83.
A nagyságos asszony csalódottan távozik Migentől, aki megkapja a báró levelét. A borítékban egy gyűrűt is talál. Migen úgy dönt, hogy feleségül megy Krafthausen báróhoz. Pudrié felügyelő rejtélyes csomagot talál az irodájában. Nem más van benne, mint Erdho feljegyzései.

84.
Pudrié felügyelő elindul Erdho aktáinak nyomán. Minden ami le van írva a papírokra nem egyértelmű bizonyítékokra utalnak. Migen elfogadja a báró házassági ajánlatát. Valor egyre letörtebb. Most már Petra is úgy látja, hogy a fia más nőt kellene válasszon, hisz jóval fiatalabb Migennél.

85.
Erdho váratlanul megjelenik a nagyságos asszony házánál. Közli vele, hogy mindent tud róla. Orlana megijed, és megpróbálja elkapni, de a férfi hirtelen eltűnik. Krafthausen báró a magángépével elutazik Migennel, és egy távoli városban összeházasodnak.

86.
Migen most már nemcsak grófné, hanem báróné is egyben. Nino Krafthausen báró minden vagyonát a lányra iratja, mivel neki sincsenek rokonai. Migen azonban nagyon boldogtalan. A nagyságos asszony elhatározza, hogy felveszi a kesztyűt is harcolni fog a hatalmáért.

87.
Erdho elárulja Petrának, hogy meglátogatta a nagyságos asszonyt. Petra arra kéri, hogy hagyja el a várost, mert Orlana képes lenne és megölné. Erdho azonban nem fél. Főleg mióta egy lábbal kevesebb neki, már megváltás lenne számára a halál.

88.
Erdho elmeséli Petrának és Limosnak, hogy néhány éve egy aknára lépett ami leszakította a lábait. Rokkantnyugdíjas lett. Csak az élteti már, hogy leszámolhasson a nagyságos asszonnyal, aki megölte az idős édesanyját csakis azért, mert az pénzt kért Orlanától.

89.
Petra elszégyelli magát az anyja aljasságai miatt. Erdho elmondja, hogy amikor meghalt az apja, az édesanyja teljesen eladósodott és már nem volt más választás, mint a kölcsön. A nagyságos asszony ekkor került a képbe. Migen és a báró hazaérkeznek Kangenbe.

90.
Krafthauser báró a kastélyba viszi Migent. A többiek így tudják meg, hogy a lány ismét férjhez ment. Valornak elege lesz ebből és elköltözik. Petra hiába kérleli a fiát, Valor nem gondolja meg magát. A nagyságos asszony meglátja amint Fritz a pénztárcájában turkál.91.
Orlana rájön, hogy Fritz éveken át meglopta őt kisebb pénzösszegekkel. Most már érti, hogy miért volt kevesebb pénz nála. Ezt nem hagyhatja megtorlatlanul! Mindenképp meg akarja ölni az áruló inasát. Migennek lassan már több hatalma van, mint a nagyságos asszonynak.

92.
Orlana arra kéri Fritzet hogy hozzon fel a pincéből egy kis bort. Amikor a férfi lemegy a nagyságos asszony rázárja az ajtót. Mivel a falak hangszigeteltek ezért senki se hallja meg Fritz kiáltásait. Orlana úgy dönt, hogy otthagyja elpusztulni. Fritz azonban sikeresen kiszabadul a pótkulcssal.

93.
A nagyságos asszony meglátja a házából kimenekülő Fritzet akit útközben elüt egy kocsi. A férfit kórházba viszik, de már csak a halál beálltát tudják megállapítani mire a klinikára érnek. Orlana nagyon örül annak, hogy az árulója meghalt.

94.
A nagyságos asszony átkutatja Fritz szobáját és számos ékszert, pénzt talál a férfi kis faládikájában. Fritz már régen tervezte azt, hogy az összegyűjtött zsákmányból elmenekül, de akkor Orlana rájött mindenre. A nagyságos asszony mindenét visszaveszi egykori halott inasától.

95.
Krafthausen báró úgy dönt, hogy Migen kastélyába költözik, mert szeretne együtt élni a feleségével. Az elköltözött Valor a panzióban vesz ki egy szobát, melyről hamar értesül a nagyságos asszony is. A nő elhatározza, hogy kihasználja az unokája éretlenségét és maga mellé fogja állítani.

96.
Orlana ha nem is tudta megölni a lányát és annak férjét akkor elveszi tőlük Valort. A báró azt szeretné ha Migen több időt töltene el vele. A nagyságos asszony új inast keres, melyről Pudrié felügyelő is tudomást szerez. Eljött az alkalom, hogy a fiatal újonc, Tübozkül akcióba lépjen.

97.
Tüborkül készen áll arra, hogy inasként szegődjön a nagyságos asszony házába. Petra bevallja Migennek, hogy Valor nagyon szereti. Migen nem tudja viszonozni a férfi érzelmeit, mert túl fiatal hozzá. Petra elfogadja a lány döntését. Krafthausen báró meghívást kap a nagyságos asszonytól.

98.
Orlana megpróbálja elhitetni Krafthausen báróval, hogy Migen csak a pénze és a bárói címer miatt ment hozzá. Krafthausen báró ezen felháborodik és a vita hevében szívrohamot kap. Orlana nem hív segítséget, hanem hagyja meghalni a bárót a szobája közepén.

99.
Krafthausen báró halálának híre mindenkit megvisel. Pudrié felügyelő egészen biztos abban, hogy a nagyságos asszony keze ebben is benne van. Sajnos a vizsgálat egyértelműen bebizonyította, hogy valóban szívroham végzett a báróval. Migen immár kétszeresen is özvegy.

100.
Migen grófbáróné lesz és a lánynak egyre nagyobb lesz a hatalma. Tübozkül elmegy a nagyságos asszony házába, akinek megtetszik a fiatal férfi. Rögvest felveszi őt. Petra rátalál Valorra a panzióban és megkéri a fiát, hogy térjen vissza vele a kastélyba. Migen beszélni szeretne vele.101.
Tübozkül kihasználja a nagyságos asszony távollétét és átkutatja a nő házát. Érdekes papírokat talál a nő első házasságával kapcsolatban. Fritz hibájából okulva semmit sem vihet el a házból, de az okostelefonjával lefotózza az összes meglévő papírt.

102.
Tübozkül átküldi a fotókat Pudrié felügyelőnek, aki alaposan átnéz mindent. Egy házassági szerződés volt annak idején Imeldo és Orlana között. Imeldo egy kocsmában ismerte meg a nagyságos asszonyt, aki abban az időben hivatásos prostituáltként dolgozott.

103.
A nagyságos asszony kilétére bármikor fény derülhet. Pudrié felügyelő arra kéri Tübozkült hogy hozzon el minden iratot, majd örökre hagyja el Orlana házát. Tübozkülnek sikerül mindent a hátizsákjába pakolnia, és épp elindulna amikor váratlanul megjelenik a nagyságos asszony.

104.
Orlana rögtön kiszúrja Tübozkül idegességét, akinek végül sikerül elhitetnie a nagyságos asszonnyal, hogy az édesanyja betegsége miatt sürgősen haza kell utaznia. A férfi így menekül meg a gyilkos nő házából. Tübozkül első útja Pudrié felügyelőhöz vezet, aki átnézi a házból elhozott papírokat.

105.
Pudrié felügyelő telefonál a kastélyba, hogy beszélhessen Migennel. Arra kéri a lányt, hogy egy időre rejtse el Tübozkült, mert úgy érzi, hogy az embere veszélyben van. Migen készséggel segíti a nyomozót. Továbbá arra kéri Pudriétől, hogy aznap este látogassa meg őt.

106.
Pudrié nyomozó ellátogat Tübozküllel Migen kastélyába. A lány előhívja Erdhót is, aki bevallja, hogy egyik nap ő hagyta ott a felügyelő irodájában a nagyságos asszonnyal kapcsolatos iratokat. Migen és Erdho elárulják feltételezésüket és erős gyanújukat, hogy Orlana többszörös gyilkos.

107.
Pudrié megígéri, hogy amit csak tud megtesz, hogy rá tudja bizonyítani az adós gyilkosságokat Orlanára. Ám a nagyságos asszonyt nem lehet csak úgy elkapni. Pudrié elmondja, hogy ki volt korábban a nő és hogy milyen fontos extra iratok birtokába jutottak.

108.
Migen megtudja, több kell ahhoz, hogy a nagyságos asszonyt vád alá helyezzék. Petra és Limos újabb információként azt is megtudják, hogy Petra nem Orlana lánya, viszont Tishoé igen. Az első férj volt Imeldo, aki strici lett volna a nagyságos asszonynak, de a nő megölte önvédelemből.

109.
Petra megtudja, hogy az igazi édesanyja egy Mamel nevű bába asszony, akinek egyszer Tishonak viszonya volt. Miután Mamelt elkergette a férfi, akkor egymaga maradt a kislánnyal és nem sokkal később érkezett a nagyságos asszony, akit mindig az anyjának hitt.

110.
Pudrié felügyelő megígéri Petrának, hogy kideríti Mamel címét. Tübozkül csatlakozik egy alakulathoz amely kiviszi Kangenből, így a férfinak nem kell többé rejtőzködnie a nagyságos asszony elől. Orlana furcsállja, hogy az új inasa nem tért még vissza. Rossz előérzete támad.111.
A nagyságos asszony döbbenten fedezi fel, hogy hiányoznak az iratai. Orlana rájön, hogy már senkiben sem bízhat. Azt is pontosan tudja, hogy Tübozkül sem tér már vissza. Migen próbálja megértetni Valorral, hogy nem tudja férfiként szeretni. Petra aggódik a fia viselkedése miatt.

112.
Orlana teljes mértékben szembesül azzal, hogy Migennek már mindenben több a beleszólása. Mindenért saját magát okolja. Egyetlen megoldás maradt, mégpedig a lány kiiktatása. Valor megtudja, hogy semmi köze a nagyságos asszonyhoz. Petra úgy dönt, visszaveszi a házát.

113.
Petra, Limos és Valor elmennek a nagyságos asszony házába, de senkit sem találnak ott. A lány elmegy az apja irodájába, ahol hamarosan újabb iratot talál. Tisho mindenét a lányára hagyta, a házban Orlana csak lakhat egészen a haláláig. Petra rájön, hogy kirabolták.

114.
Pudrié felügyelő megjelenik Orlana házában és Petra átadja neki az apja végrendeletét. A nagyságos asszony ekkor lép be a szobába és jelenetet rendez azért, mert behatoltak az otthonába. A nyomozó közli Orlanával, hogy minden Petrát és a fiát Valort illeti.

115.
A nagyságos asszony sarokba szorul. A hab a tortán Migen érkezése is, aki közli egykori jótevőkével, hogy erősen gyanakszik arra, hogy ő ölte meg a szüleit. Orlana pánikba esik és retteg attól, hogy lebukik. Mindezek ellenére megpróbál erős maradni. Migen kijelenti, hogy kideríti az igazságot.

116.
Petra közli Orlanával, hogy megtarthatja a házat, de a vagyon mindenképp őt és a fiát illeti. A nagyságos asszony vége rohamosan közeleg. Mindezek ellenére a nő megpróbál a felszínen maradni. Migen már alig várja, hogy a nagyságos asszony bíróság elé álljon a sok gyilkosságaiért.

117.
Valor kezdi végre belátni, hogy Migen soha sem lesz az övé. A férfi visszautazik a szülővárosába, melyet Petra és Limos készséggel támogatnak. Nekik maradniuk kell az örökösödési per miatt amely csak most kezdődik. Számításió ügyvédúr lesz a segítségükre.

118.
Az ügyvéd szerint nem lehet kitenni a nagyságos asszonyt a házából, de a nála lévő pénzösszegek, vagyontárgyak egyértelműek Petrát illetik meg. Orlanát csak az illeti meg ami valóban az övé. Petra most már érti, hogy miért nem működött a fék. A nagyságos asszony műve volt ez is.

119.
Számításió ügyvéd szerint nem lehet gyilkossági kísérlettel megvádolni a nagyságos asszonyt. Limos elkéreti Pudrié felügyelőtől a baleset helyszínén készült képeket, illetve a vizsgálati anyagokat. Ezzel talán sikerülne elintézni valamit. Migen azt tervezi lemond majd a rangjairól ha vége a rémálmoknak.

120.
Petra azt tanácsolja Migennek, hogy tartsa meg mindörökre a pozícióit és fordítsa a vagyonát és tudását hasznos, segítő dolgokra. A nagyságos asszonyhoz néhány végrehajtó érkezik Számításió ügyvédúr társaságában. Minden olyan bútort, és egyéb tárgyat elvisznek ami Petráé.121.
A lakosok végignézik, ahogy a nagyságos asszony házából sorra elviszik a bútorokat. Sokan örülnek is ennek, mert Kangen többsége nem igazán szerette a nőt. Orlana fél attól, hogy a polgármesteri címerét is elveszíti, melyre Petra pályázni kezd. Migen támogatja ebben a nőt.

122.
Migen ellátogat abba a régi házba, ahol egykoron a szüleivel élt. A régi otthona teljesen az enyészeté lett. Ezért is a nagyságos asszonyt okolja, ki eközben kétségbeesetten figyeli ahogy épp kipakolják a házát. Petra örül, hogy a mostohaanyja szenved, ahogy korábban a sok adósa.

123.
Petra elindul a polgármesteri választáson. A nagyságos asszonynak mindössze az ágya és pár széke marad. Orlana nem adja fel, és elhatározza, hogy keres egy befolyásos férjet magának, majd a megszokott módon szerzi meg annak vagyonát. Pudrié megtalálja Mamelt, Petra igazi anyját.

124.
Petra majd kiugrik a bőréből amikor megtudja, hogy Mamel Kangenben él egy idősek otthonában. A hölgynek volt egy másik lánya, aki meghalt, de született egy unokája, ki máig mellette van és ápolja. Clamezo a neve. Petra elmegy Mamelhez az otthonba aki majdnem 70 éves.

125.
Mamel megtudja, hogy Petra a lánya. Az idős asszony alig hiszi el, hogy megvan a gyermeke. Évekig azt hitte, hogy meghalt, mert Tisho elhitette vele hogy meghalt. Rokkantnyugdíjas lett és belebetegedett ebbe az egész ügybe. Petra megígéri, hogy mostantól vele lesz.

126.
Clamezo megjelenik az otthonban és így ismeri meg Petrát. Megtudja, hogy ő a nagynénje. Mamel szeretné ha egyesülhetne a család. Elmondja, hogy bába volt, de mindig tisztességes munkát végzett. Megvan a véleménye Orlanáról, aki végül leterítette Tishót. Mindkettejüket gonosznak tartja.

127.
Petra szeretné ha Migen és Limos megismerné az igazi anyját. Migen úgy dönt, hogy vacsorát ad ennek tiszteletére. Petra nagyon hálás neki. Limos megtudja, hogy Valor beiratkozott az egyetemre. A nagyságos asszony lehajtott fejjel jár s kell a városban, ám egyszer csak régi ismerősbe botlik.

128.
Orlana meglátja Hiercsoeket, aki majdnem elvette 35 éve, de a férfi hűtlen volt és egy iparmágnás lány férje lett. Miután az meghalt így ő lett az örököse. Orlana tökéletes időben akadt a megmentőjére. Hiercsoek sajnálja, hogy anno szívtelenül otthagyta Orlanát.

129.
A nagyságos asszony úgy dönt, hogy bosszút áll Hiercsoeken. A férfi egyedül van és a pénzével nem tud mihez kezdeni. Orlana kapva kap az alkalmon. Migen csodálatos vacsorát rendez a kastélyban, ahol Petra, Mamel, annak unokája Clamezo és Limos is jelen van.

130.
Migen és Clamezo első látásra megtetszenek egymásnak, ám a lány fél egy kicsit. Hiercsoek meghívja vacsorázni Orlanát, aki elmondja a férfinak, hogy polgármesterasszony volt, de már nem áll úgy a szénája mint korábban. A férfi felajánlja segítségét azzal, hogy házasságot ígér neki.131.
Orlana úgy örül annak, hogy Hiercsoek felesége lehet, mert ezután lesz annyi pénze, hogy bosszút állhasson az ellenségein, de főleg Migenen. A lány és Clamezo sétálgatnak a kastély parkjában. Clamezo elárulja neki, hogy van egy kisfia, ám az édesanyja meghalt rákban.

132.
Hiercsoek megtudja, hogy Orlanának alig maradt bútora. Rögtön rendel a nőnek a legszebb darabokból. Ki akarja engesztelni az elmúlt 35 évnyi szenvedésért. Orlana örül, hogy Hiercsoek ennyire nagyvonalú hozzá. Migen nem mer belevágni egy újabb kapcsolatba.

133.
Petra azt tanácsolja Migennek, hogy adjon egy lehetőséget saját magának. Kezdetnek csak találkozgasson Clamezoval. Mamel annyira boldog hogy a lányát viszont láthatta. Szeretne még jó sokáig mellette maradni. Rögtön visszatér az idős hölgy életkedve.

134.
A nagyságos asszony otthona ismét olyan lesz, mint egykoron. Hiercsoek Párizsból, Prágából és Lisszabonból rendelt ékszerekkel halmozza el a kedvesét. Orlana boldog, mert lassan minden úgy alakul mint korábban. Az uzsorás életmódhoz nyílván többet nem térhet vissza, de mással törődhet.

135.
Erdho megtudja, hogy a nagyságos asszony helyzete rendeződni látszik. Erről értesíti Migent és a többieket. A lány meglepődik azon, hogy Orlanának segítője akadt. Pudrié nyomozó is csodálkozik ezen. Petra lassan bánja, hogy nem dobta ki a házából a nagyságos asszonyt.

136.
Egész Kangen arról beszél, hogy a nagyságos asszony új erőre kapott. Hiercsoek úgy dönt, hogy beköltözik Orlana házába. A nő ennek különösebben nem nagyon örül, de kénytelen engedni. Petra arra kéri Számításió ügyvédurat, hogy dobja ki az apja házából a nagyságos asszonyt.

137.
Számításió ügyvédúr sajnos nem tehet semmit, mert a haszonélvezeti jog a nagyságos asszony mellett van. Petra nem tud sajnos mit tenni. Migen beszélne Hiercsoekkel, de Pudrié nyomozó figyelmezteti a lányt azzal, hogy a férfi eléggé veszélyes.

138.
Pudrié felügyelő ismét látogatást tesz Migen kastélyában és elmondja az ottani társaságnak, hogy a nagyságos asszony komoly veszélyben van. Klaff Hiercsoek egy rendkívül veszélyes bűnöző, kinek komoly múltja van. Pénzmosás, gyilkosság, korrupció, stricizmus.

139.
Migen úgy dönt, hogy minden Hiercsoekkel kapcsolatos ügyet rábíz Pudrié felügyelőre. A nyomozó abban reménykedik, hogy a nagyságos asszony és Hiercsoek között történni fog olyan eset amikor is egyikük, vagy talán mindkettejük a rácsok mögé végzik.

140.
A nagyságos asszony ismét dúskálni kezd a javakban. Hiercsoek örül annak, hogy a jövendőbeli felesége ennyire boldog. Petra szívesen kiosztaná a mostoháját, de nem tehet semmit sem. Mamel szeretne kijönni az idősek otthonából, melyet Clamezo támogat.141.
Migen szívesen látja Mamelt a kastélyban. A nagyságos asszony közelgő esküvőjének híre gyorsan terjed a városban. Egyesek nevetnek, mások aggódnak amiatt hogy mi történik akkor ha Orlana ismét hatalomra kerül. A polgármester választás is rohamosan közeledik.

142.
Clamezo meghívatja magát a kastélyba, ahol Migen tárt karokkal fogadja a férfit. Petra kihozza Mamelt az otthonból, majd Migen kastélyába viszi. Hiercsoek azt tervezi, hogy megvásárolja Kangent, hogy mindenben a nagyságos asszony kedvére tegyen. A városiak elkezdenek félni.

143.
Hamar Migen fülébe jut Hiercsoek terve. Mindenáron meg akarja akadályozni hogy a szülőfalúja egy gengszter kezére kerülhessen. Pudrié felügyelő igénybe veszi az interpoolt, mert hátha Hiercsoeket körözik. Sajnálatos módon nem. Kangen lakosai sztrájkba lépnek a nagyságos asszony ellen.

144.
Migen sajnos nem tudja elkerülni a találkozást Hiercsoekkel aki kész mindent megadni a lány kastélyáért. A lány azonban nemmel válaszol és felszólítja a bűnözőt, hogy kotródjon. Hiercsoek erre halálosan megfenyegeti Migent, de a lány ettől sem ijed meg.

145.
Erdho megszervezi a tüntetést és a város lakosait a nagyságos asszony és Hiercsoek ellen hangolja. Kangen polgárai azt követelik, hogy a páros menjen el örökre. Hiercsoek nyíltan megvádolja Orlanát, hogy sok éve ő ölte meg az idős anyját pusztán azért, mert nem tudott törleszteni neki.

146.
A nagyságos asszony meg akarja öletni Erdhót, ám a férfi nem fél tőle. Vén veterán, tudja mi a veszély. Hiercsoek azonban nála is agyafúrtabb. A tüntetés után néhány álarcos szitává lövi Erdhót, aki holtan terül el Kangen főterén. Migenék fellázadnak a gengszter ellen.

147.
Pudrié felügyelő megjelenik az embereivel, hogy letartóztassák Hiercsoeket és a nagyságos asszonyt, de sajnos nincs ellenük bizonyíték. Pudrié rájön, hogy Hiercsoeket nem annyira könnyű elkapni. A polgármester választás mindezek ellenére nem marad el. Petrán a sor hogy kiejtse Orlanát.

148.
Kezdetét veszi a polgármester választás. Az eseményen megjelenik a nagyságos asszony, karján pedig Hiercsoek. Hiába a két ember próbálkozása Petra nyeri meg a választást. Migen nagyon büszke a nőre a kitartásáért és a bátorságáért. A nagyságos asszony mindet meg akarja öletni.

149.
Orlana és Hiercsoek kénytelenek visszavonulni. Pudrié felügyelő elit alakulatot toboroz össze, hogy megvédjék a grófbárónét. Migen alig várja, hogy ledönthesse a nagyságos asszonyt és Hiercsoeket. A férfi repülőre ülteti menyasszonyát és elutaznak hogy összekössék életüket.

150.
Orlana és Hiercsoek összeházasodnak, majd az esküvő után visszatérnek. Rendkívüli bosszút terveznek. Első lépésként bérgyilkosokat küldenek Migen kastélyához. Mamel arra kéri Clamezót, hogy legyen nagyon boldog Migennel, mert megérdemlik a boldogságot.151.
Clamezo megígéri a nagyanyjának, hogy amint teheti elveszi Migent. A nagyságos asszony és Hiercsoek bérgyilkosai behatolnak a kastély területére, ám nagy meglepetés éri őket, mert Pudrié felügyelő alakulata egy csapásra leteríti őket. Mind meghalnak a bérgyilkosok.

152.
Pudrié dühöng, mert nem tudta meg, hogy ki küldte a gyilkosokat Migen kastélyába. Azt sejti, hogy a nagyságos asszony és a férje állnak az ügy mögött, de nincs rá bizonyítéka. Hiercsoek úgy látja, hogy szorul a hurok a felesége nyaka körül, ezért megkéri Orlanát, hogy meneküljenek el.

153.
A nagyságos asszonynak esze ágában sincs menekülni, mert azzal csak a gyanút terelné magára és ez Hiercsoeknek sem tenne jót. Orlana belátja, ha megöli a férjét, akkor védtelen marad a külső erőkkel szemben. Kénytelen hát taktikát váltani annak érdekében hogy elérhesse az újabb céljait.

154.
Petra nagyszerűen látja el Kangen városának vezetését. Valor váratlanul a városba érkezik, mert szeretne a szülei mellett lenni. Petra nagyon örül annak, hogy a fia ismét vele van. Mindent elmond neki arról, amit az igazi édesanyjáról megtudott. Valor később megismeri Mamelt.

155.
Mamel nagyon örül, hogy családban élhet. Migen és Clamezo elmennek a férfi kisfiáért Calmezoért, aki mindössze 10 éves. A gyerek hamar megszereti Migent, főleg a szép ksastélyát. Clamezo úgy látja, hogy a kisfia biztonságban lehet Migennél. Hiercsoeket furcsa hívások kezdik zaklatni.

156.
A nagyságos asszony aggódni kezd a férjét ért hívások miatt. Hiercsoek azonban megnyugtatja, hogy csak üzleti ügyekről van szó. A férfi továbbra is azt gondolja, hogy jobb ha menekülőre fogják, míg nem késő. Orlana kénytelen belemenni ebbe, de előtte még meg akarja ölni Migent.

157.
Pudrié felügyelőnek egyetlen esélye van, hogy végre elkaphassa a nagyságos asszonyt és a férjét. Bekameráztatja az asszony házát amíg az távol van Hiercsoekkel. Minden szegletben elrejtenek egy apró kamerát, illetve poloskát is, hogy rögzítsék az asszony és Hiercsoek beszélgetéseit.

158.
A nagyságos asszony komolyabban kezd aggódni amiatt, hogy a férje belekeveredett valamibe. Hiercsoek arra kéri, hogy otthon, csendben beszéljék meg ezt a dolgot. Mikor visszaérnek a házba Hiercsoek bevallja, hogy lopott pénzből él. Orlana nagyon megrémül a hallottaktól.

159.
Hiercsoek biztosítja arról a feleségét, hogy nem találnak rájuk. Orlana kezdi bánni, hogy visszaengedte a férfit az életébe. Elmondja neki, hogy hány embert ölt meg azért, mert tartoztak neki. Az ölés élvezete jobb volt számára, mint az a pénzösszeg, melyeket kölcsönkértek tőle.

160.
Orlana részletesen beszámol minden egyes gyilkosságról, melyekre máig tisztán emlékszik. A kamera és a poloska mindent rögzít, így a nőnek már nincs menekvése. Szó esik Migen szüleinek megöléséről is. Pudrié felügyelő értesíti Migent, aki megjelenik a nyomozó irodájában.161.
Migen sírva hallgatja végig szülei halálának körülményeit. Legszívesebben megölné a nagyságos asszonyt. Orlana véletlenül rátalál egy poloskára a gardróbban. Jelzi ezt Hiercsoeknek, aki most már tényleg menekülni akar Kangenből. A bűnöző páros mindent felkap és elhúznak.

162.
Pudrié felügyelő megdöbben amikor értesül a nagyságos asszony és Hiercsoek szökéséről. A pár helikopterrel hagyják el Kangent. A rendőrség átkutatja Orlana házát és újabb bizonyítékok kerülnek elő a mélyből. Migen most már nyugodtan lezárhatja magában a múltat és kezdhet új életet.

163.
Clamezo nagyon boldog lesz amikor Migen igent mond neki. A lány úgy dönt hogy örökre grófbárónő marad és Kangenben éli le az életét. Petra és Limos is a városban maradnak, de új házba szeretnének költözni. A nagyságos asszony és Hiercsoek egy távoli országban kötnek ki.

164.
Orlana és Hiercsoek egy kisebb házba kényszerülnek. A férfi megígéri neki, hogy hamarosan szebb és nagyobb házba költöznek majd. Orlana örül annak, hogy minden ékszerét magával tudta vinni, ám hiányzik neki a régi élete. Bízik abban, hogy a jövőben minden rendben alakul majd. Téved.

165.
A nagyságos asszony és férjének nyugalmát megzavarja egy újabb ismeretlen hívás. Miután a férfi leteszi fegyveres bérgyilkosok rontanak rájuk, majd kegyetlenül szitává lövi Orlanát és Hiercsoeket. Még a holtukban is egy rakás ólmot kapnak. A hírekben bemondják a rettenetes hírt.

166.
A nagyságos asszony és Hiercsoek brutális kivégzése után a rendőrség elkapja az elkövetőket, akik elárulják, hogy Hiercsoek sok pénzt lopott és ezért kellett meghalnia. Migen, Limos, Petra és a többiek mostantól már tényleg fellélegezhetnek, mert nincs többé Orlana, sem Hiercsoek.

167.
Pudrié felügyelő megkapja a teljes képet Orlanáról, akit az apja 13 évesen megerőszakolt majd miután egy prostival jött össze a kislány az utcára került és sok férfi használta ki. A nagyságos asszony már gyermekkorában elvesztette az érzelmeit. Felnőtt koráig testéből kereste a kenyerét.

168.
Mindenkit megráz a nagyságos asszony és férjének halála, de azt is tudják, hogy az élet megy tovább. Petra panzióvá alakíttatja át Orlana házát, amely főleg hajléktalanokkal foglalkozik. Kangen városában lassan, de beköszönt a békés és nyugodt élet időszaka immáron a nagyságos asszony nélkül.

169.
Telnek az évek, közben Migen és Clamezo összeházasodtak, 3 gyermekük született. Petra és Limos is újabb gyermekáldásnak néztek elébe. Valor éli a világát, és néha-néha hazaérkezik Kangenbe, hogy a szüleivel is együtt lehessen. Mamel is nagyon boldog, hogy újabb unokája van.

170.
Migen és a férje hatalmas ünnepséget rendez, melyen mindenki nagyon jól érzi magát. Migen vágya az, hogy a családja, Kangen városka lakói, illetve az egész világ legyen békés és boldog. Megígéri, hogy grófbárónőként a jót fogja szolgálni. Mindenki erre inni kezd és boldogan élnek tovább, míg meg nem halnak.

VÉGE
Hozzászólok