Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez

Játék Androidra

Közösség

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Fórum

Fórum -> Júlia néni újabb látogatása

Margitkatika2020-06-22 22:52:35
JÚLIA NÉNI ÚJABB LÁTOGATÁSA

1. rész: Júlia néni visszatért! 13 éve Sam és Xélia együtt élnek egy családi házban. Ám egy nap ismerős kopogtat az ajtajukon. Júlia néni újból tönkrement és ezúttal az utcára került.

2. rész: Sam úgy dönt, hogy befogadja Júlia nénit aki egyetlen retiküllel érkezett. Xélia előkészíti a vendégszobát. Diane és Joe hirtelen betoppannak.

3. rész: Diane és Joe értesülnek Júlia néni helyzetéről. A két fiatal már felnőtt. Júlia néniről lerí, hogy valami más baj is van, nemcsak a kilakoltatás.

4. rész: Júlia néni Anne-nek nevezi Xéliát. Sam orvoshoz viszi az asszonyt hogy kivizsgáltassa. Potpuri, a szomszédnő észreveszi hogy Francis, a macskája eltűnt.

5. rész: Kiderül hogy Júlia néninek köze van a cica, Francis eltűnéséhez. Potpuri követeli az idős asszonytól hova tette, de Júlia néni nem emlékszik rá.

6. rész: Potpuri megfenyegeti Júlia nénit hogy feljelenti. Nem sokkal a távozása után valaki halálra döfi egy éles késsel a szomszédnőt. Francis előkerül Diane egykori gyerekszobájából.

7. rész: Az egykori nyomozó, Gandolfini megjelenik Samnél és kideríti hogy Júlia néni látta utoljára élve Potpurit. Sam attól fél hogy Júlia néni ölte meg a nőt.

8. rész: Számításió ügyvédúr ellátogat Samhez és elmondja neki hogy Júlia néni elhagyta a házat ahol lakott. Sam így tudja meg hogy Júlia néni nem ment tönkre, csupán újraéli a múltat.

9. rész: Sam úgy érzi felelős Júlia néniért, ezért komoly terveket sző a jövőre nézve. A férfi házában különös telefonhívások kezdődnek és mind Júlia nénit akarják.

10. rész: Xélia attól fél hogy a telefonoknak köze lehet Potpuri gyilkosához. Júlia néni magához veszi Francist. Sam beszámol Xéliának hogy mi történt Júlia nénivel.

11. rész: Ismeretlen hölgy csenget be Sam házába, aki Ludmillaként mutatkozik be. A fiatal nő mentálisan zavart, síron túli hangzással kommunikál. Júlia nénit akarja.

12. rész: Sam arra kéri Ludmillát hogy távozzon. A nő elmegy, de félelmetesen. Xélia az ablakból figyeli az eseményeket. Xélia és Sam lánya, a 12 éves Heather hazatér a nyári táborból.

13. rész: Heather örül Júlia néninek és a befogadott Francisnek. Diane örömmel mutatja be udvarlóját Arnót, viszont az apját, Samet nem találja. Xélia elárulja a lánynak hova ment.

14. rész: Júlia néni elemeli Xélia gyöngysorát, tusfürdőjét és samponját. Beteszi egy nejlonba és magához veszi Sam revolverét. El akar menni a házból.

15. rész: Júlia néni rábízza Heatherre a kis Francist majd elmegy. Kabátban a zuhogó esőben lép ki Sam házából ismeretlen helyre.

16. rész: Júlia néni bőrig ázik és leül egy vizes padra majd ruhástul zuhanyozik. Mindenki őt nézi. Sam hazaérkezik és nem találja őt Júlia nénit.

17. rész: Mindenki keresni kezdi Júlia nénit, aki betér a zálogoshoz és el akarja adni a gyöngysort, de mellette a maradék sampont és tusit is.

18. rész: Júlia nénit körberöhögik aki durcásan elmegy. Hamarosan összeesik az utcán és a mentők viszik be a klinikára. Sam megtudja hol van Júlia néni.

19. rész: Dr. Sulce közli Sammel hogy Júlia néni lassan már 20 éve időskori demenciával él, melyet kezeltek, ám a kor előrehaladtával rosszabb lett az állapota.

20. rész: Sam elhatározza hogy gondoskodni fog Júlia néniről. A család összeül az este hogy átbeszéljék a jövő dolgait. Xélia szívesen gondoskodik Júlia néniről.

21. rész: Újabb gyilkosság történik. Sam szomszéd házaspárját gyilkolják meg egy égő vasalóval. A 68 éves Jacob és a 72 éves Ayrín Solange hulláját hamarosan elszállítják.

22. rész: Diane nagy mennyiségű kokaint talál Arnónál. A férfi erről tudomást szerez és megfenyegeti Diane-t ha pofázik halálraveri. A lány elmenekül előle és úgy dönt, hogy többé nem tér vissza hozzá.

23. rész: Júlia néni szerint Anne a tettes. De Anne meghalt 13 éve. Diane rejtélyes körülmények között eltűnik és Joe sem tudja hol van a testvére.

24. rész: Sam arra kéri Gandolfini nyomozót hogy keresse meg a lányát. Xélia elmondja hogy Arnó, az udvarlója vele volt mikor legutóbb látogatóban voltak.

25. rész: Sam tudni akarja ki az az Arnó. Júlia néni rovarirtót fúj végig a házban, majd az öngyújtóhoz nyúl. Félő bekövetkezik az ami akkoriban volt.

26. rész: Heather időben kikapja Júlia néni kezéből az öngyújtót akinek a keze tiszta permet. Diane-ről hírt adnak. A lány meg van rémülve, mert Arnó megfenyegette őt.

27. rész: Xélia elmegy Diane-ért aki egy buszállomás megállójában húzta meg magát. Amikor hazaérkeznek Arnót pillantják meg a teraszajtónál.

28. rész: Arnó bocsánatot kér Diane-től, de a lány nem akar hallani róla. A férfi szó nélkül távozik. Sam hazahozza a kórházból Júlia nénit.

29. rész: Gandolfini nyomozó meg van győződve arról hogy Júlia néni követte el a gyilkosságokat. Ha ez így van akkor nem lehet felelősségre vonni a nőt, mert nem beszámítható.

30. rész: Sam ki akarja deríteni kik állnak a rejtélyes gyilkosságok mögött. Váratlan vendég érkezik mégpedig Óda Edit, Júlia néni egykori szomszédnője. Kiderül, hogy ő Ludmilla anyja.

31. rész: Ódra Edit elmeséli Ludmilla történetét. Ludmilla tanárnő volt egy iskolában ahol az egyik munkatársa karácsony előtt megölte a lányát. Azóta zakkant meg és ugyan él, de Ludmilla fekete haja, ruházata és síron túli viselkedése mindenkit megrémiszt.

32. rész: Sam azt gyanítja hogy Ludmilla a gyilkos. Ódra Edit is így látja, ugyanis a kis Zsozett gyilkosát máig nem sikerült elkapni és a közelben lévő gyilkosság áldozatai nem voltak mások mint Krajbert, Zsozett gyilkosának rokonai.


33. rész: Mindenki Ludmilla után kezd kutakodni. Júlia néni újból elcsatangol és az asszony hazatér a házába. Bezárkózik. Joe találkozik Arnóval, majd összeverekednek Diane miatt.

34. rész: Arnó összeverve siet Diane-hez, de Xélia nyit kilincset. Arnó közli a nővel hogy mindig is szeretni fogja Diane-t majd elviharzik. Nem sokkal később valaki a borkorból rátámad a férfira majd átvágja a torkát.

35. rész: Az újabb brutális gyilkosság sokkolja a környékbelieket. Gandolfini nyomozó újra beveti magát a rejtélyes ügybe. Ódra Edit sejti hol van Ludmilla ezért megkéri Samet hogy segítsen neki.

36. rész: Ódra Edit és Sam elindulnak Júlia néni házába, ahol együtt találják Ludmillát és az idős asszonyt. Ezzel automatikusan tisztázódnak, ugyanis ők nem lehettek Arnó gyilkosai mert a környék minden szegletében kamerák vannak és egy teljes napja nem mentek ki a házból.

37. rész: Örnet és Servant aki a két gyilkos egy kisbuszból lesi a környéket ahol Samék laknak. Kiderült róluk hogy drogdílerek. Ők voltak az eddigi gyilkosságok elkövetői. Hamar kiderül Servantról, hogy Zsozett apja, aki bosszút akar állni a lányáért.

38. rész: Servant úgy érzi, hogy ő is a rendőrség látókörébe került. Szeretné ha Ludmilla rendbejönne és nem lenne belül halott. Diane elsiratja Arnót, aki a tartozásai miatt halt meg. Ódra Edit magához veszi Ludmillát, de a nő Krajbertet, a lánya gyilkosát akarja.

39. rész: Ludmillát nem lehet meggyőzni. Júlia néni jobb állapotba kerül és szívesen segít a nyomozásban amíg csak teheti. Sam úgy dönt, hogy elküldi Diane-t és Joe-t a városból.

40. rész: Heather megpillantja Örnet és Servant kisbuszát az utcájukban, majd gyorsan szól Xéliának. Örnet ezt megtudja, majd símaszkban a fején elindul hogy megállítsa őket.

41. rész: Örnet megtámadja Xéliát, akinek sikerül kimenekítenie Heathert. A lány sikoltozva kér segítséget. Samék ekkor érnek vissza és sietve rohannak a házba.

42. rész: Xéliát sikerül megmenteni, de Örnet kiesik a ház ablakán és nyakát töri az aszfalton. Júlia néni a holtteste előtt áll. Ludmilla eltűnik és Ódra Edit aggódik érte.

43. rész: Mindenki Ludmillát keresi, de közben Júlia néninek is nyoma vész. Sam és Xélia indulnak a nyomába. Diane, Joe és Heather elmennek a városból.

44. rész: Júlia néni egyedül érkezik haza miközben Samék keresik. Az asszony felnyitja a telefonkönyvet és vevőt keres a házra. El akarja adni ugyanis.

45. rész: Júlia néni találomra felhív négy számot és közli velük hogy a ház amiben él ajándékba akarja adni. Persze rögtön jönnek hogy éljenek a nem mindennapi lehetőséggel.

46. rész: Sam házába idegenek érkeznek. Júlia néni minden bútort és tárgyat ajándékba ad a „vendégeknek”, majd átnyújtja nekik a ház kulcsait. Ezután csomagolni kezd.

47. rész: Júlia néni nyári szerelésben, teli csomaggal hagyja ott Sam házát, melyben Xélia ékszerei, Heather játékai találhatóak. Buszra akar szállni hogy elutazzon pihenni.

48. rész: Sam és Xélia megdöbbennek amikor kirámolva találják a házat. Egy szomszéd elárulja nekik hogy Júlia néni hazatért és idegeneket engedett be a házukba.
49. rész: Sam nagyon mérges lesz. Szerencsére nem vittek el mindent, viszont az íróasztalát sajnálja. Júlia néni felszáll a buszra és a szomszéd városba igyekszik. A tópart az úti célja.

50. rész: Xélia megrémül amikor egy idegen lép be a ház kulcsaival a házba. Sam megtudja, hogy Júlia néni szó szerint ajándékba adta a házukat.

51. rész: Rök bocsánatot kér Samtől és visszaadja a kulcsokat. Elárulja hogy ő vitte el az íróasztalt, meg néhány dolgot, de azt hitte ajándékba kapta. Sam megbocsát.

52. rész: Rök késő délutánra mindent visszaszolgáltat Samnek. Júlia néni a tópartra siet hogy egy türin napozzon. (türi: törölköző)

53. rész: Ódra Edit nem akad Ludmilla nyomára. Servant úgy dönt, hogy előjön és úgy tesz, mintha csak most került volna a képbe. Sam kerestetni kezdi Júlia nénit, mert aggódik érte.

54. rész: Júlia néni csapot papot mindent hátrahagy mert a busza indul hazafelé. Köntösben indul az állomásra ahol a rendőrség igazoltatja. Sam estefelé tudja meg hogy Júlia nénit haza fogják hozni.

55. rész: Servant felkeresi Ódra Editet Júlia néni házában. Ódra Edit megtudja hogy veje ismerte Örnetet. Servant bevallja hogy mindenkit Örnet ölt meg, mert egyedül képtelen volt ölni.

56. rész: Ódra Edit megígéri Servantnak hogyha megtalálják Ludmillát akkor elhagyják a várost. Júlia néni nem emlékszik semmire. A rendőrség visszaad mindent Samnek ami az asszonynál volt.

57. rész: Ódra Edit személyesen akarja elintézni Krajbertet. Az unokája gyilkosának meg kell döglenie. Servant úgy dönt, hogy kimarad ebből és megkeresi Ludmillát.

58. rész: Júlia néni úgy dönt, hogy hazaköltözik, de Sam nem engedi el a nőt, mert ő a felelős érte. Xélia meghívja Ódra Editet hogy ebédeljenek együtt. Az asszony szívesen jön.

59. rész: Júlia néni kimászik a szobája ablakán, majd egy bokor tetejére ugrik. Nem sérül meg. Kis retiküljével útnak indul hogy új életet kezdjen mindenkitől távol.

60. rész: Xélia megijed amikor tárva nyitva találja Júlia néni szobájának ablakát. Sammel kocsiba szállnak, útközben felveszik Ódra Editet.

61. rész: Ódra Edit csak a lányára tud gondolni. Sam arra gyanakszik hogy Júlia néni visszatért a házába, továbbá biztos abban hogy Ludmilla is ott lakik.

62. rész: Júlia néni a parkba siet ahol a rétre ül. Hamarosan észrevesz egy szegény hajléktalant, aki az asszony segítségét kéri. Villő bácsi lába sajnos eltörött.

63. rész: Júlia néni kórházba viszi Villő bácsit. Az idős férfi nagyon hálás Júlia néninek. Hálája jeléül egy kupakot ad neki, mert más nem nagyon volt nála.

64. rész: Júlia néni elméje ismét kitisztul és úgy dönt, hogy minden segítséget megad Villő bácsinak. Megpróbálja Samet elérni, de sajnos csak az otthoni számát tudja. A mobilt nem.

65. rész: Diane, Joe és Heather hazaérkeznek, de senkit sem találnak a házban. Sam és Xélia kénytelenek elviselni Ódra Edit siránkozásait. A nő Ludmillát akarja.


66. rész: Servant megtalálja Ludmillát, aki egy motelben szállt meg. Minden lakó tart tőle külseje és a viselkedése miatt. Servant úgy dönt, hogy magához veszi a feleségét.

67. rész: Servant elviszi a szállodából Ludmillát és értesíti Ódra Editet. Az asszony nagyon boldog, mert így könnyebben megvédheti a lányát. Krajbert felbukkan a városban.

68. rész: Krajbert ellen egyetlen bizonyítékot sem tudtak felmutatni, így a ejtették ellene a vádakat. A férfi bosszút akar állni rokonai haláláért és először Ludmillával akar végezni.

69. rész: Ludmilla Krajbertet akarja. Servant szavát adja feleségének hogy saját kezüleg öli meg azt a férget. Sam és Xélia kiteszik Júlia néni fényképét, hátha valaki látta őt.

70. rész: Júlia néni Sam házába viszi Villő bácsit. Mindenkit nagyon megdöbbent ez az egész. Villő bácsi nagyon éhes és szeretne enni.

71. rész: Ludmilla egyre súlyosabb állapotba kerül. Servant lelkileg összeomlik. Ódra Edit egymaga akar igazságot tenni, mert ő érzi magát a legerősebbnek ebben a helyzetben.

72. rész: Krajbert megtudja Ódra Edit címét és elindul hogy beszéljen Ludmillával. Közben észreveszi az éppen arra bicikliző Heathert és megakad rajta a szeme.

73. rész: Krajbert elhívja Heathert, de a lány megijed a férfitól és tovább kerekezik. Krajbert nem akarja feladni. Zsozett sem akart vele elmenni és ezért ölte meg a lányt.

74. rész: Krajbertről kiderül hogy pszichopata. Zsozett halála után állás nélkül maradt. A felesége és a gyerekei elhagyták. Krajbert mindenért bosszút akar állni.

75. rész: Sam és Xélia jobbnak látják ha Júlia nénit otthonba viszik. Természetesen Villő bácsit is elhelyeznék. A két öreg egymásra találnak.

76. rész: Júlia néni belátja, hogy nem maradhat Sam mellett. Beleegyezik abba hogy otthonba vonuljon Villő bácsival. Ludmilla találkozik Krajberttel.

77. rész: Krajbert pengét ragad és el akarja metszeni Ludmilla torkát, azonban megjelenik Servant és megmenti a feleségét. Harry, Ludmilla másik segítője is megjelenik a színen.

78. rész: Harry nagyon félti Ludmillát. Ők a pszichiátrián ismerkedtek össze. Servant hálás Harrynek. Júlia nénit újból megvizsgálják. Az orvos közli Sammel, hogy az asszonynak egy évtizedet jósol.

79. rész: Sam megtudja hogy Júlia néninek segíthetnek az új gyógyszerek és gyakrabban lehetnek tiszta gondolatai. Villő bácsi bokrétát ajándékoz Júlia néninek.

80. rész: Krajbertvéletlenül pont Samék háza mellett sétál el mikor meglátja Heathert. Odalép hozzá hogy elhívja a vidámarkba, de a lány felsikolt. Sam és Xélia kijönnek. Felismerik Krajbertet.

81. rész: Sam kirúgja Krajbertet és közli vele hogy feljelenti, ha mégegyszer hozzájuk tolja a képét. Júlia néni és Villő bácsi félelemmel nézik végig a jelenetet.

82. rész: Krajbert el akarja rabolni Heathert. Ludmilla jobban lesz, ám nem tudni meddig áll fent ez a változás nála. Ódra Edit tervezi hogy hármasban Servanttal Oregonban kezdenek új életet.

83. rész: Krajbert napokig figyeli Sam házát. Amikor Heather kitolja a biciklijét a férfi elkapja és elrabolja. Harry, aki figyelte minden lépését utánaered hogy megmentse a kislányt.

84. rész: Heather nagyon fél Krajberttől. Harry egészen a főútig követi a férfi kocsiját. Sam és Xélia feljelentést tesznek Krajbert ellen ugyanis a szomszédok mindent láttak és felismerték a férfit.

85. rész: Mindenki Krajbertet és Heathert keresi. Ódra Edit, Ludmilla és Servant Sam házában várják a híreket. Sam és Xélia nagyon féltik a kislányukat.

86. rész: Dr. Folks, Ludmilla pszichiátere is meglátogatja Saméket. Megtudja hogy Harry is segített a lány megmentésében. Harry egyébként veszélyes és elmebeteg.

87. rész: Servant megrémül, mert megbízta Harry-t hogy figyelje Krajbertet. Samék most sokkal jobban félnek, mert nem tudják mit is akar tenni Harry.

88. rész: Krajbert egy sötét pincébe csukja Heathert, de az ajtót nem csukja be rendesen, így a lánynak sikerül kiszöknie.

89. rész: Krajbert nagyon mérges lesz és Heather nyomába ered. Ám azonban Harrybe botlik aki leüti egy ásóval. Heather a főúton stoppol, hátha felveszi valaki.

90. rész: Heathernek sikerül egy idős házaspárhoz csatlakoznia akik hazaviszik a rémült kislányt. Samék nagyon boldogok lesznek amikor magukhoz ölelhetik gyermeküket.

91. rész: Mivel Harry lopott autóval üldözte Krajbertet a rendőrség elindul hogy megtalálja őt. Harry időközben élve eltemette Krajbertet és az ásót arrébdobva továbbáll.

92. rész: A rendőrség megtalálja Harry-t, ám a férfi menekülni kezd és a zsaruk lelövik. Halála előtt bevallja hogy élve eltemette Krajbertet és hogy már sosem találják meg. Ezután meghal.

93. rész: Gandolfini nyomozónak végre sikerül lezárnia a környékbeli gyilkosságok, illetve Zsozett halálának ügyét is. Mindenki fellélegezhet, kivéve Krajbertet aki lassan, de haldoklik.

94. rész: Júlia néni és Villő bemennek az idősek otthonába ahol nagy szeretettel fogadják őket. Ludmilla, Servant és Ódra Edit hálásak Samnek és Xéliának a sok segítségért.

95. rész: Krajbert hosszas fuldoklás után meghal. A férfi sosem ismerte be Zsozett meggyilkolását. Holttestének helye örökre ismeretlen marad.

96. rész: Ódra Edit jegyet vált az Oregonba tartó buszra, majd Ludmillával és Servanttal örökre elmennek. Júlia néni és Villő bácsi szerelmet vallanak egymásnak.

97. rész: Villő bácsi bevallja Júlia néninek, hogy azért lett hajléktalan mert porrá égett a háza, és a családja is bennégett. Júlia néni szomorúan hallgatja végig a történetet.

98. rész: 15 év telik el. Júlia néni és Villő bácsi utolsó perceiket tapossák. A már idős Sam és Xélia meghatottan figyeli ahogy a két öreg egymás kezét fogva halnak meg.

99. rész: Júlia néni és Villő bácsi hamvasztása után Sam és Xélia ismét örök szerelmet fogadnak egymásnak. Diane, Joe és Heather saját világukat élik, saját családjaik körében.

100. rész: Sam és Xélia boldogok mert Heather lány unokával tér haza. A kislány neve pedig Júlia. Júlia néni emléke így tovább fog élni Sam boldog családjában. Mindenki boldogan él tovább.

VÉGE
Hozzászólok